Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#277194 kerikoma Előzmény: #277189

Jó reggelt!

Up-os nyitás után remélem egyből nem tépik szét a hatit és egy kevésbé fájdalmas short kiszállóra adnak reményt egy kis vissza teszttel...

#277189 Amatoregy Előzmény: #277188

Ez két különböző kérdés:

- ha 22-ért akarsz venni, akkor beállsz a könyvbe nyitás előtt: vétel 22K.

- ha mindenképpen venni akarsz akkor nyitás előtt beállsz a könyvben a tegnapi záró + 15 %-on vagy magasabb áron. Ekkor nyitó áron fogsz kapni.

#277188 Kezdő Előzmény: #277101

Bocs, de még nem csináltam ilyet, hogy megy ez? Éjjel Amerika felmegy, ezért még nyitás előtt megbízást adsz 22K-s vételre, és az vagy összejön, vagy nem? És ebben az a játék, hogy olyan ajánlatot tégy, amiért még éppen kapsz?

#277142 rbbj11 Előzmény: #277137

zártam is 40 felett, mert sztem az volt ott a helyes. Elhiszem, h. régóta longolsz, de ettől függetlenül csak elmondhatom a véleményem, nem? :) Másrészt nem elsősorban neked szólt, hanem azoknak, akik frissen, vagy 1 napos longgal akarnak belépni ebbe. Ha mégis tovább mennek, visszateszt v. megerősítés után sztem nem késő benyitni, nem kerget a tatár.

#277137 Kissherceg Előzmény: #277131

Én elég régóta longolok, lombard prompt pozijaim vannak, nem hiszem aggódnod kellene :) addig ütjük, amíg meleg... Ma is már 40 felett zárni akartál kint, aztán nédda hova ment...

Scben a kuki jó oldalán vagy ki kell használni... Jóval több a shortos...

#277131 rbbj11 Előzmény: #277127

sztem feleslegesen nem kell kockáztatni nulla körüli kistopolódást sem, sztem 22200-as nyitóval v. felette rossz a hozam/kockázat arány, nem is kicsit. Eddig kellett longolni, már lassan egy hete, nem most pánikban bővíteni.

#277127 Kissherceg Előzmény: #277124

az sc létrejöttét támogatni, nem akadályozni kell, ha a piaci körülmények adottak... óvakodjon a shortos, nem óvaintés kell ilyenkor, hanem bővítés... és stoppot nyitó alá majd betenni kedv szerint... kicsi volt a kt, minden adott a násztánchoz...

#277124 rbbj11 Előzmény: #277109

nagyon igaz: én is óvok mindenkit az agyeldobós sc megjátszásától, sztem most fogunk alulteljesíteni, h. az eddigi 5%-on felüli felülteljesítést kiegyenlítsük.