elvéreztünk, grat spanyoloknak , lefocizták németeket ezen a meccsen.
Holland-spanyol döntő szintén csemegének ígérkezik. Ettől mai meccstől többet vártam, tegnapi jobban tetszett.
elvéreztünk, grat spanyoloknak , lefocizták németeket ezen a meccsen.
Holland-spanyol döntő szintén csemegének ígérkezik. Ettől mai meccstől többet vártam, tegnapi jobban tetszett.
jaja és már saját térfélen letámadják őket nem nagyon tudnak előre menni.
Eddig sem birtokoltak tobbet a labdat, de most olyan csapat ellen játszanak, amelyik hátrafele is gyorsan odaér, nemcsak előre.
nem ízlik németeknek a spanyol játékstílus egyelőre. Remélem vhogy azért tovább küzdik magukat.
Ezt a Pedró gyereket nem ártana leigazolni a MU-ba. :D
Na most akkor a második félidőbe bele kéne húzni........
no ma lehet egy előre hozott döntő, ennél csak egy holland német lehet gyilkosabb meccs :))
zúzzanak a srácok, rohanjanak cselezzenek és legyen 4-3 németeknek :) Spanyolokat is szeretem, de über alles :))
Na uraim ma este remélem nagy meccs lesz két támadó felfogású csapattal.
Tegnap egy kicsit az uruk megleptek le a kalappal jól játszottak .A hollandoknak mintha szerencséjük lenne de a döntőbe a németek elintézik őket :)))))))
Nem vagy te véletlenül uru drukker egy picit? :)
1. Valóban letalpalt, de elsőre még a csúcsszemű riporterünk sem vette észre az esetet.
2. Ezt nem láttam
3. Van Persie nem volt lesen. Nézd meg a les szabályt pontosan. Ha már a védő hátsó lába akár egyvonalban van a támadó bármely testrészének leghátsó részével, akkor már nincs les. Nem egyértelmű helyzetben a támadót kell segíteni...
4. a 93.percben honnan tudod, hogy kezesés volt, ha nem is lassították? És honnan tudod, hogy bent volt? szerintem nem volt bent. Arról nem is beszélve, hogy ha 1 méterről telibe rúgnak, azt nem lehet szándékos kezezésnek minősíteni, még ha kéz is volt.
5. Ja, de a lest borzasztó nehéz megítélni.
5+1. Jobbnak kell lenni a másiknál, vagy igazából még az sem, egyszerűen több gólt kell rúgni.
Az biztos, hogy a technikát alkalmazni kellene mert a bírókat segíteni kellene, mert most már sokkal gyorsabb a játék annál, hogy egy 30-45 közötti ember folyamatosan közelről tudja nyomon követni.
Az asszisztensek meg mivel nem olyan gyorsak mint a játékosok, persze, hogy nem tudják helyesen megítélni a leseket.
A FIFA-nak teljesen rossz a hozzáállása, hogy a hiba a foci része. Mert ennyi erővel, akkor nem kellenek partjelzők sem, majd a játékosok bemondják, vagy a bíró majd úgy ítél, ahogy ő jónak látja, oszt kalap kabát.
Mindenesetre az biztos, hogy a FIFA-nak sokkal nagyobb marketingértéket jelent egy holland válogatott, mint egy uru és a VB-ben sok pénz van. A pénz meg hatalom.
De én ennél a vezetésnél láttam sokkal rosszabbakat is a VB-n. Pl. ott van az olaszokat kiejtő Új Zélandi egyenlítőgól, vagy az angolokat kiejtő téves gól meg nem adás. Vagy az USA teljesen szabályos góljai, Ghánai csatár 16-oson belüli buktatása...
Jelenleg ez a rengeteg téves ítélet mind benne van a fociban és a bíró úgy is tud csalni hogy csak 1-2 kétes döntő helyzetben fúj rosszul amúgy végig jól fúj.
Ráadásul a TV-n meg már minden bírói tévedést nyomon követhetünk a technikának köszönhetően. Míg mondjuk a 66-os VB-n a mai napig nincs fogalmunk, hogy bent volt-e, vagy nem a labda. em törhetünk pálcát az akkori bíró feje felett....
Hu az a Van Bommel egy életveszélyes figura.
Az amit ő csinál a pályán, annak semmi köze a focihoz.
Megfigyeltem több meccsen is, amit művelt. Isten irgalmazzon az ellenfélnek, aki a közelébe kerül..
Tegnap nagyon rosszul vezette a meccset a bíró,több esetben is segítette a hollandokat.
1.Az 1. holland gól előtti támadásban Van Bommel brutálisan letalpalt egy urut.Piros szintű belépő volt.
2.Leütöttek egy urut a 16-oson belül,sima 11-es volt.
3.A 2. holland gólnál sneijder lövésénél lesen állt egy holland,takarva a kapus előtt a kilátást.
4.A 93.percben kezezés történt kb.a 16-os környékén,vissza se merték lassítani,szabadrúgás vagy 11-es járt volna.
5.Ja 0-0-nál egyméteres hátrányból indult az uru csatár,de beintette lesre a vak partjelző.
Ennyi necces szitut nézett el tegnap a bíró,mindig egyirányba tévedve...
hát nem lehet túl jó érzés, tegnap azt a Forlan lövést lehet kiszedte volna, bár ez a labda elég trükkös. :D
A Forlán titok nyitja egyszerű: sérülten játszott, alig bírta azt is amennyit bírt.
Amúgy meg Hup Holland Hup !
A polipnak legyen igaza, aztán jöhetnek a spanyolok. :)
Nekem van der Sar jutott eszembe tegnap, pont ellenünk játszottak a vb előtt amikor hivatalosan is búcsúztatták, ha elvállalja a vb-t most már döntős lehetne és ki tudja, talán világbajnok, mit érezhet most?
Ezt én sem értettem Matgab testvérem, hogy miért hozta le Forlánt Tábárez tegnap.
Ilyen helyzetben, amikor vesztésre álltak, minden csatárral fent kellett volna uruknak lenni, nemhogy egy ilyen klasszis csatárt lehozni. Jó, mondjuk én a hollandoknak szurkoltam, de akkor sem értettem. Mondjuk az is igaz, ha Suárez fent lent volna, máshogy is alakulhatott volna. Mert az a gyerek nagyon jó kis csatár.
Kíváncsi vagyok a németekre ma.
Spanyolok eddig valahogy olyan nyögve nyelősen hozták a meccseiket.
Németek meg a legnehezebbre várt meccseiken is dózeroltak.
EB-n spanyolok elütötték németeket a döntőbe jutástól.
De akkor spanyolok nem így játszottak, mint most, hanem klasszis teljesítményt nyújtottak.
Az eddig hibátlanul tippelő állat szerint a Nationalelf elbukja az elődöntőt a selección ellen
Paul polip a spanyolok sikerét jósolja
Kedd délelőtt ismét megjósolta a német válogatott soron következő mérkőzésének eredményét Paul, az oberhauseni tropikárium polipja, aki szerint a Nationalelf elbukik a spanyol csapattal szemben a dél-afrikai világbajnokság elődöntőjében.
Kedd délelőtt az oberhauseni tropikáriumra figyeltek a német és a spanyol szurkolók, mivel Paul, a jóspolip ma „tippelte meg" a Nationalelf Spanyolország elleni találkozójának eredményét.
Az eddig a németek összes dél-afrikai vb-meccsének eredményét helyesen megjósoló állat népszerűségét jól mutatja, hogy Németországban még élő televíziós közvetítést is sugároztak a mai eseményről, és tegnap hamis kép keringett az interneten, amelyen Paul éppen a spanyolok sikerét „tippeli meg”.
Paul szerint a spanyolok jutnak be a világbajnokság fináléjába: a polip a szerbek ellen megjövendölt vereség után másodszor tippelt német kudarcot.
A valószínűleg a vb leghíresebb állatává váló angliai születésű polip egyébként már 2008-ban is ámulatba ejtette a szurkolókat, bár akkor csak 80 százalékos pontossággal jelezte előre a németek Európa-bajnoki meccseinek eredményeit.
A Nationalelfnél azért még reménykedhetnek, mivel Paul 2008-ban éppen a Németország–Spanyolország Eb-döntő eredményénél hibázott: akkor a németek sikerét jósolta meg. Mint tudjuk, a selección lett az Európa-bajnok...
Ghána ellen nagy mákja volt uruknak azért. Azon gondolkoztam tegnap Realnál vajon mit éreznek amikor elküldött focistáik bl, és vb döntőbe viszik a csapataikat. Robbent még csak csak értem elég sérülékeny de Sneijderrel mi volt a bajuk? :D
Szurkolok jöjjön össze egy német-holland döntő az csúcsderbi lenne.
Na erről beszéltem nyuszómuszó...! Ha fent lenne még Forlan...