Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

bocsesz, rossz topicba í…

#276828 zeeh_

bocsesz, rossz topicba írtam, törölhető.

Erste szerint rendben va…

#276221 zeeh_

Erste szerint rendben van, hogy egyes részvények ajánlati könyvének elérhetőségét korlátozhatják (kikapcsolhatják) a PF Proban.

Szerintem meg nem, pláne ha fizetek azért a realtime-ért...

Összeszedem a gondolataimat és adok egy kis melót a PSZÁF-nek.

Re: Erstre NetBroker

#275772 zeeh_ Előzmény: #275761

Én még PF-et használok, de az lényegében ugyanaz.

Szerintem az alap felületen belépve tudsz venni (én ugyan még nem vettem eddig, így nem próbáltam).

Erstre NetBroker

#275761 RemegoKez

Erstésektől kérdezném, hogy jól látom (nincs előfizetésem, a honlapot olvasom), hogy a NetBrokiban nem lehet állampapírokkal kereskedni? Ehhez tényleg brókert kell hívni?

Random

#273536 totoro

Random Capitalnal van valaki?

Ezek tényleg jó díjak:

Az alábbiakban tájékozódhat a Random Capital Zrt. számlavezetési, részvénykereskedelmi, állampapírkereskedelmi, értékkezelési és pénztári díjairól.

2010. december 31-ig számlát nyitó ügyfeleink napon belül 0,1%-os, míg napon túl 0,2%-os jutalékkal köthetik meg ügyleteiket 99 Ft-os minimumdíj mellet 2012. december 31-ig.

Sokat dt-zek, kiszámoltam mekkora előnyt jelentenek ezek az árfolyamok az EQ-hoz képest, és elég durva szám jött ki. Viszont a Randi nevü Peti klón nem tudom mennyit ér, megbízható -e stb. Meg nincs is mögöttük banki háttér, mint EQ-nál.

Re: még egy

#273525 RemegoKez Előzmény: #273524

"Az Értékpapír Befektetési számla nyitása díjmentesen történik, míg a havi számlavezetési díj 500 Ft/hó. A RealTime adatok előfizetése havonta 1950Ft. A BetBulls Trader rendszeren keresztül adott megbízások részvényekre vonatkozólag 0.25%, míg a DayTrade megbízások esetén lábanként 0.15%-os díjkategóriába esnek. A Határidős BUX megbízásokat kontraktusonként 180Ft-os díjjal számoljuk. VIP Ügyfeleknek egyedi díjszabást készítünk. "

havi számla + real: 2450 Ft (KBC Blue: 2400)

Normal részvény: 0,25% (KBC Blue: 0,25%)

DT: 0,15% (KBC Blue: 0,15%)

hati: 180 Ft (KBC Blue: 190 Ft)

ha vmi elrontottam, pls, javítsatok

Re: RC

#273448 RemegoKez Előzmény: #273445

elég fiatalok:

"A Random Capital Zrt.-t 2008-ban alapították olyan magyar magánszemélyek, akik tőkepiaci tapasztalataikat hazai befektetési szolgáltatók, mint például az Equitas Zrt. tulajdonosaként, illetve vezető állású személyeként szerezték. A befektetési szolgáltatások és a kiegészítő befektetési szolgáltatások végzéséhez 2009-ben szerezte meg a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének engedélyét. "

RC

#273445 vogel

Üdv.

Random Capitalnál nincs senki? Semmi tapasztalat? Nagyon vonzóak a díjak...

Az eddigi linkekre senki nem válaszolt velük kapcsolatban.

eq

#273153 ikszf

külföldi piacok bevezetéséről van valami híretek Equitasnál? Lassan már július van.

Re: nincs cím

#273148 _pda_ Előzmény: #273139

ezt a 40Ft-t honnan a pékből szedted??

190 volt mindíg

az az 38 pont oda-vissza