"nem figyeltem pár napig tőzsdefelé, nem vettem észre."
Ha jól értelmezem, Te "felügyeled". Légyszives Módosítsd a PHILAXIA sort, mert már napok óta ezt mutaja: 56 60 6 11.11 %.
A többit jónak látom. Így van? Köszönöm!
"nem figyeltem pár napig tőzsdefelé, nem vettem észre."
Ha jól értelmezem, Te "felügyeled". Légyszives Módosítsd a PHILAXIA sort, mert már napok óta ezt mutaja: 56 60 6 11.11 %.
A többit jónak látom. Így van? Köszönöm!
Nekem nem megyen. Sem ma sem tegnap. De legalább ma még nem dobott ki az oldal frissítés közben.
Tudom: Türelem... Jajj! Nem sikerült...
Nálam viszont nem, pedig az elmúlt napokban nem volt vele probléma...
nekem megy
Jajajj! Nem sikerült az adatot letölteni! :(
Eddig, ha kétszer egymás után bejelentkeztem működött :) de most nem :(
Nálam megint nem mennek az árak, és ma már 3* dob ki az oldal... :-(
ha tőkeáttételt akarsz - és napon túl - vegyél bele távolabbi kiütésű dax certikbe. Ráadásul mindkét irárnyba egyszerre és figyelgesd...
Attól hogy olvastam a TDT-ről még nem biztos, hogy ezzel akarom kezdeni :))))).
Egyenlőre csak figyelek, okosodok, aztán meglátjuk....
Hát a tdt nem éppen a legjobb módja a kockázatkerülésnek, de legalább meglesz a forgalmad az ingyen real time-hoz :)
Az ersténél jelenleg így néz ki:
10 millió forintig: 2.400,-Ft/hó
10-20 millió forint között: 1.320,-Ft/hó
20 millió forinttól: Ingyenes
20 kereskedési nappal számolva/hó ez napi 66-120 forint (vagy nulla), szerintem aki komolyan akar tőzsdézni, annak ennyi bele kell hogy férjen, ha nem, akkor nem biztos hogy érdemes elkezdenie... Legalábbis dt-t nem, amihez a real time kellene...
tdt-t reál nélkül felejtsd el. Akkor inkább bux hati vagy certi...
Annyit olvastam már a technikai daytrade-ről, hogy lehet, hogy ilyen áttétekben gondolkodom :)))))
Semmi gond, nem vettem bántásnak :)). Én az equitas-nál vagyok most ott 50 milla az ingyenes határ, de tényleg nem ez a lényeg.
12 éve tőzsdéztem utoljára, és akkor éppen az orosz válság előtt szálltam be. Igy az akkor "jó" áron vett részvényeket tartottam egy évig, majd elég nagy bukóval adtam el.
Mostanában azért érdeklődöm élénken a tőzsde iránt mert sokszor megüti a fülemet a híradóban a "felfüggesztették a kereskedését", "nagyot zuhant" stb. kifejezések.
A bank most 5%-os éves kamatot fizet. Nem ebből akarnék én megélni csak jó lenne az évi 5% felé menni, de nem akarnék nagyot kockáztatni.
azért 2500Fthoz ferrarit vagy porschet hasonlítani :))) lehet a méret arányokat kihagytad, talán 1:20hoz:))
Nem megbántani akartalak, ha így érezted elnézést kérek.
Havi 20, de nem is ez a lényeg. Én azt gondolom, hogy ha az embert valamivel foglalkozik, akkor csinálja rendesen. Tavaly 8-10 hónapig nem tradeltem, mégis előfizettem a realre, mert később szerettem volna pénzt keresni a kereskedéssel. Befektetésnek tekintettem.
Nem hiszem, hogy itt nagymenők vannak, sokkal inkább olyanok akik saját kárukon tanultak és hajlandók megosztani a tudást. Én még ennyire sem vagyok "nagymenő".
Suzukival járok, nincs drága autóm és nem is gondolkodom rajta, hogy legyen.
A jobb oldalon látod az éppen aktuális árfolyamot, ha csak ismerkedni akarsz ez éppen elég. Ha foglalkozni is a későbbiekben, akkor ne sajnáld a 2400 forintot havonta, meg fog térülni egyszer.
Még1x elnézést ha bántónak érezted amit írtam, nem az volt vele a célom.
Fogd fel másképpen.
Ha swingelsz, akkor a reálnak nincs akkora jelentősége.
ha meg dt akkor naponta egy gombóc fagyi ára....
Igen, szeretnék tőzsdézni, de egyenlőre csak ismerkedem a dolgokkal, és még nem számítok olyan nagymenőnek, hogy az ingyenes real-time-hoz meglegyen a havi 50 millás forgalom.
De bocsi, én tévedtem ide a nagymenők közé, vedd úgy, hogy nem kérdeztem semmit.
Én még nem tartok ott, hogy reggel amikor munkába indulok gondolkoznom kelljen, hogy a nyakkendőmhöz a Ferrari vagy a Porsche illik jobban a garázsban.