Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Re: VÉBÉ NYITÓ - 2010.06.11.

#276569 matgab Előzmény: #276568

A holland edző megmutatja a Reál Madridnak, hogy hogyan lehet egy csodacsapatot összeállítani a Robben-Sneijder-Vandervaart csapatból. Ezek mellé kell 2 klasszis csapatszellemmel is rendelkező csatár, egy jó védekező középpályás (Van Bommel) és mögöttük már játszhatna akár a Juhász Roland vagy akár még a Király is...! :)

Re: VÉBÉ NYITÓ - 2010.06.11.

#276568 matgab Előzmény: #266888

katt előzmény! Ha nem fogadok, akkor egész jól megy nekem ez a megmondás!

2010.06.17 11:36 matgab (VIP) Re: a mai menü Címzett: @matgab

szerintem a spanyoloknak nagyon jót tett ez a kis betli!

Általában azok a csapatok, akik simán nyerik az összes meccsüket hajlandóak elhinni magukról, hogy elég, ha a mezük kimegy a pályára egy idő után...Főleg jellemző ez a mediterrán nagyhatalmakra.

Aztán gyakran pofára esnek.

Szóval nem ártott nekik ez a korai ébresztő.

Amúgy meg a hollandok nyerik a VB-t.

Re: nincs cím

#276566 matgab Előzmény: #276519

Érdekes az, hogy míg a feketék fizikálisan sokkal fejlettebbek, mint a fehérek, mégis a VB 4 közé négy olyan csapat jutott, akikben messze dominálnak a fehérek...Valami van ebben a foci dologban, ez nem olyan, mint a sima atlétika, vagy a kosárlabda...

Azok az európai csapatok, akikben többségében feketék játszanak, azok meg kihullottak mint a legyek (franciák, angolok). Érdekes, hogy a hollandoknak most milyen fehér csapatuk van, pedig ők kezdték ezt a játékosimportot a gyarmatokról...

Viva Sneijder!

#276519 banyaiz Előzmény: #276512

szép teljesítmény ez az elődöntő is tőle, ilyen gyenge bajnokság után nem is értem, hogy lehet vki jó bíró, mintha nem is ugyanaz a sport lenne. .D

Koemannt nem csípem én sem főleg Vb selejtezők vége felé az a védekező taktika portugálok ellen amikor győzni kellett volna és ők vezettek, nálunk meg egy csatár. Hát ennyit egy járási bajnokságban (ha van ilyen még egyáltalán) működő edző is kihozott volna csapatból. Viszont úgy tudom Kistelekiék hosszabbítottak vele szóval elég drága lesz ha el akarják küldeni.

Re: Mert megérdemeljük :D

#276516 akpo7 Előzmény: #276230

A fene, hat kiestek! :)

Hogy Sanyibanak minek kellett ez a sz*rkupac MLSZ? Mindegy, meglatjuk, mi lesz ebbol. En azert az OTP-s sikerekbol nem kovetkeztetnek arra, h. vb-dontot jatsszunk 4 ev mulva. :)

#276512 gentlemanus Előzmény: #276179

Kicsit szomorú vagyok, hogy Kassaiék nem a döntőt kapták meg végül.

Mindegy, végülis ennek is nagyon örülök, és büszke vagyok rájuk.

2014-es VB-n kint leszünk. Érzem.

Persze, ahhoz előbb villámgyorsan el kellene Csányi doktornak hajtania Koemannt.

Koemann Orbán Viktornak is csípi a szemét nagyon, biztos, hogy a holland nem fog sokáig maradni, mehet haza holland 3. osztályba edzőnek.

Csányi sikerorientált ember, bízok benne, hogy ezt a fajta mentalitását MLSZ elnökként is fogja tudni kamatoztatni.

Re: Mert megérdemeljük :D

#276502 Very Mary Előzmény: #276230

egy hazafi minden körülmények között nagyon tiszteletre méltó...főleg ha (ilyen) nőnemű az illető :-D ez az Asuncion nagyon messze van innen...vagy közvetítik valahol az akciót ?:-o

#276179 banyaiz Előzmény: #275939

bíró képzésben már jók vagyunk. Focistáknál se bánnám ha megérném vb elődöntőt. :D

Re: Őrült!!

#275843 gentlemanus Előzmény: #275829

Sumér testvérem, én többre tartom azokat a régi játékosokat, akik óriási nevek voltak a pályán, de botrányok nélküli kiváló labdarúgók voltak, és a futballkarrierjük után is megállták a helyüket. Ott van pl. Franz Beckenbauer, aki volt olyan név a maga korában, mint Maradona. Szövetségi kapitányként is megállta a helyét, és világbajnokot csinált a németekből. Klubelnökként is páratlan sikersorozatot tudhat maga mögött a Bayern Münchennel.

Őrült!!

#275829 Sumér harcos

A La Prensa című argentin lap jelentése szerint Diego Maradona össze akart verekedni a csapatuk 4-0-s győzelmét ünneplő német szurkolókkal, és csak egyik lánya, Dalma tartotta vissza attól, hogy a kerítésen keresztül tettlegességig fajuljon az ügy.

Az incidens nem sokkal a fokvárosi meccs lefújása után történt, amikor az argentin szövetségi kapitány nem bírta megemészteni a 4-0-ás vereséget, és ki akart menni a kispad mögött ünneplő német szurkolók közé. Szerencsére egyik lánya, Dalma észrevette a kezdődő konfliktust, lerohant a nézőtérről, és lefogta apját.

Kisebb csetepaté így is kialakult a nézőtéren az argentin és a német szurkolók között, de sebesülés nem történt

most értem haza és mit l…

#275799 joco9

most értem haza és mit látok deutschland deutschland deutschland deutschland :))))))))

most kereshetem a neten hogy le töltsem (tudtam hogy nagy mecs lesz de a gyerek az első)