jah hát attól függ hol és milyen időtávon nézed:)
1 percesen 80°-os óráson meg 45°-os:)
jah hát attól függ hol és milyen időtávon nézed:)
1 percesen 80°-os óráson meg 45°-os:)
a 21870 az valami ellenállás ? mert 3. -szor fordult vissza onnan...
záróban átviszi.
Nem tudom tegnap mit mondott Nekik az Obama..de telebeszélték mindenféle hülyeséggel fejüket..azért van ekkora rally....titkos sejtettem hogy ez lesz a vége..
pedig már a 17200 -at vártam lefele...
és gyönyörűen pont 45°-ban mennek felfele azaz akár hosszúéletű emelkedés is lehet:)
USa ma megcsinálja a letörés visszatesztjét, akár csak a meredek lefele grafikon gyorsan fordúl ez igaz a meredeken emelkedő grafikonra is!
Ha 45°-nál meredekebb egy grafikon az sosem hosszú élet előjele!
Ráadásul matgab elintézte az emelkedést az OTP longjaival! :(
szépen megveszik....
még usában mindig függetlenséget ünnepelnek de nem kicsit:)
adat xar lett..kérdés hogy most ezt megveszik vagy sem. ???
igy nagyon érdekes lesz aki átviszi a longjait.
felfele ritkán szokott kilépni ebből az ékből.
De volt már rá példa. Én mindenesetre a longok egy részét zárnám!
Ha ki is lép szerintem hamar visszaesik!
USa ma megcsinálhatja az 1040 tesztelését utána ismét eshet, holnap még egy mínuszos nyitót is eltudok képzelni!, itthon!!
helyesbítek az 50k buxhoz még 20-at.És az aranynál longolnéák és asazt várom meg meddig esik,szvsz 1130-ig llemehet,,optimistza az 1175 az elemzőktől.
végül kiszórtam az arany shorto is,eltettem ebből is a nyerőt bár biztos fogf még lemenni megvárom a jó beszállási pontot. Így az eddigi mérleg arany 18 dollár,forint euró 1 forint uszkve,dollár forint 1forint uszkve.Olaj 1dollár uszkve. Ezek mind nyereséget hoztak.Most ebből vettem mélg az 0 k buxhoz 20k longot,vettem otp-ét. A t5öbbit ami marasdt hagyom pihenni.
Short egyelore nem foglalkoztat, inkabb azt kene eldontenem, hogy adjam e a longot ma v. vigyem at. Sztem megfelezem.
Oké, akkor majd a holnap reggeli SC után 22300 körül lehet próbálkozni...
ezek ma mindenképpen 22000 -en akarnak zárni úgynézem.
Holnp valóaszinű pozitivan fog tovább folytatódni a kereskedés,és ha shortba lépnék várnék még péntekig vagy hétfőig,de ha addig eléri a 23200-föléét,áttolnám a shortot egy időre>
az is szép világ lenne, ha nem mindennap kéne emlékeztetni usa topik létezésére... :)))