Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannergy fórum

Re: Itt az erősítés.

#27702 Mercurius Előzmény: #27699

Sajna a két Közgyűlés egy napon lesz, és mindkettőn ott szeretnék lenni. Komoly dilemma.

#27699 Gudakes Előzmény: #27676

Ha már ennyi kiváló személy lát benne lehetőséget, lehet vennem kéne még! :)

#27676 Mercurius Előzmény: #27635

Én is vettem ma. :-)

Amúgy a KPMG intézi nekik a támogatási kérelmeket, szerződéseket, csak tudják mit csinálnak. :-)

#27650 Gudakes Előzmény: #27649

Exel, mi úgy tünik, csak Genesis témában tudunk összevitázni! :D

#27642 Gudakes Előzmény: #27635

Valaminek csak kell lenni a levegőben, ha itt is, és a Pf-en egyre nő az érdeklődés. :)

#27590 Gudakes Előzmény: #27582

Én már ma letettem a voksom mellette. :)

Tegnapelőtt szerettem volna, amikor még nem mozdult rá a piac, de nem tudtam zárni egy pozimat, így lemaradtam a 780-as vételről.

Azt hiszem hamarosan híreket kapunk a fúrással kapcsolatban is.

Hogy a bank befogadta a cég kérelmét nagy dolog, mert azt jelenti megfelelőnek tartják a céget, projektet a vizsgálatra. Véleményem szerint ez nagyon biztató. Innen már valami nagyon orbitális dolognak kell kiderülni, hogy elutasítsák.

A projektköltség felét hiteleznék meg. A lehetséges EU támogatások ugyancsak 50%-ig finanszíroznak. Jól hangzik!

#27582 Ozzy_ Előzmény: #27574

Én komolyan gondolkodok rajta, hogy minden tőzsdei pénzem betolom ebbe a papírba.

A válságot az októberi esés óta ez bírta a legjobban. Felfelé is elég jól megidult, nincs messze az október előtti szinttől. Egyetlen baja, hogy nem likvid, de azért mostanában elkezdett pörögni.

Nekem egyre jobban tetszik.

#27580 exmnbs1 Előzmény: #27574

reggel betár hamarosan kitár aztán további emelkedés napon belül, én is sokat DT-ztem akkoriban

de a kicsi forgalma miatt ma már nem

#27574 Mercurius Előzmény: #26759

Nos, mindenesetre az árfolyam szépen muzsikál felfelé, és valóban jó lenne, ha ezek a pénzügyi és mindenféle opciós veszteségek nem növekednének a továbbiakban, hanem a cég a valós tevékenységre koncentrálna.

Mindenesetre ősszel még váltig állították, hogy nem adják el a Synergon részesedésüket, csak a Pannery saját részvény állományukat szeretnék értékesíteni egy szakmai befektető felé.

Azért kiváncsi lennék a TA elemzők mit mondanának erre a szép kitörésre (leszámítva a mai nagy feketét). A 2007 júniusi kitörést sikerült poziból végigelemezgetnem, és végig ülnöm. Fantasztikus élmény volt. Az árfolyam erodálódáa már nem annyira...

#26154 Gudakes Előzmény: #26141

Ha jól értelmezem, ez még csak befogadás vizsgálatra, de azért nagyon reményteli a dolog!

Re: Itt a 800!

#21769 Mercurius Előzmény: #21761

Jóvan, nem offolok máshol, ha van ilyen topik is már.

Az infoimmal meg nem akarok senkit sem terhelni nylvánosan.