Sajna a két Közgyűlés egy napon lesz, és mindkettőn ott szeretnék lenni. Komoly dilemma.
Sajna a két Közgyűlés egy napon lesz, és mindkettőn ott szeretnék lenni. Komoly dilemma.
Ha már ennyi kiváló személy lát benne lehetőséget, lehet vennem kéne még! :)
Én is vettem ma. :-)
Amúgy a KPMG intézi nekik a támogatási kérelmeket, szerződéseket, csak tudják mit csinálnak. :-)
Exel, mi úgy tünik, csak Genesis témában tudunk összevitázni! :D
Valaminek csak kell lenni a levegőben, ha itt is, és a Pf-en egyre nő az érdeklődés. :)
Én már ma letettem a voksom mellette. :)
Tegnapelőtt szerettem volna, amikor még nem mozdult rá a piac, de nem tudtam zárni egy pozimat, így lemaradtam a 780-as vételről.
Azt hiszem hamarosan híreket kapunk a fúrással kapcsolatban is.
Hogy a bank befogadta a cég kérelmét nagy dolog, mert azt jelenti megfelelőnek tartják a céget, projektet a vizsgálatra. Véleményem szerint ez nagyon biztató. Innen már valami nagyon orbitális dolognak kell kiderülni, hogy elutasítsák.
A projektköltség felét hiteleznék meg. A lehetséges EU támogatások ugyancsak 50%-ig finanszíroznak. Jól hangzik!
Én komolyan gondolkodok rajta, hogy minden tőzsdei pénzem betolom ebbe a papírba.
A válságot az októberi esés óta ez bírta a legjobban. Felfelé is elég jól megidult, nincs messze az október előtti szinttől. Egyetlen baja, hogy nem likvid, de azért mostanában elkezdett pörögni.
Nekem egyre jobban tetszik.
reggel betár hamarosan kitár aztán további emelkedés napon belül, én is sokat DT-ztem akkoriban
de a kicsi forgalma miatt ma már nem
Nos, mindenesetre az árfolyam szépen muzsikál felfelé, és valóban jó lenne, ha ezek a pénzügyi és mindenféle opciós veszteségek nem növekednének a továbbiakban, hanem a cég a valós tevékenységre koncentrálna.
Mindenesetre ősszel még váltig állították, hogy nem adják el a Synergon részesedésüket, csak a Pannery saját részvény állományukat szeretnék értékesíteni egy szakmai befektető felé.
Azért kiváncsi lennék a TA elemzők mit mondanának erre a szép kitörésre (leszámítva a mai nagy feketét). A 2007 júniusi kitörést sikerült poziból végigelemezgetnem, és végig ülnöm. Fantasztikus élmény volt. Az árfolyam erodálódáa már nem annyira...
Ha jól értelmezem, ez még csak befogadás vizsgálatra, de azért nagyon reményteli a dolog!
http://www.pannergy.hu/doksik/PER090415ER01H.pdf
110m EUR-os hitelkeret bődületes pénz mostanában)))))
http://vtvszeged.hu/site/index.php?option=com_content&task=view&id=4660&Itemid=59
Itt vannak az új kínai fúrok, melyek a Pannergynek fognak dolgozni kizárólag.
Akkor mégsem kérem hogy töröld a topikot, és engem is...
:-P
csak vicceltem :D Az a Te topikod :)
merc, ígérem nem moderálom ki akármilyenek is, írd meg nyugodtan)))))