én is mindig így szoktam járni, hogy veszek és aztán csorog lefelé....most nem veszek, inkább shortban maradok.
én is mindig így szoktam járni, hogy veszek és aztán csorog lefelé....most nem veszek, inkább shortban maradok.
800on van a stoppom.
:(
Már Ricsi is ezerszer leírta, hogy a stoppot ilyen esetekben tolja lefelé, úgy 300 pont távolságból. Ha annál többet megy fel, akkor fordulat gyanús....
Én meg nem nyitok csak 1000 pontonként. Ja és 1000 pontonként is zárok....
Herceg, mit tanácsolsz? Lesz még ma egy kis visszateszt délután? zárod a shortjaidat?
szia Bud, kár volt eladnom a longot, most jól jönne..mindegy. én is zárom a shortot hamarosan. valszeg megyünk még ma felfelé..kinyit usa és ágaskodni fognak az indexek. (vagy adni fogják őket jó drágán?:-)
vazz Zabás, neked nagyon sokszor igazad van.
off. beragadtam shortba, a gyerek balcsi után f...sik meg hány..ma reggelre már hulla voltam, nem tudtam bekapcsolni a gépet. most mit csináljak? én is felhalmoztam egy rakás bukást.
zárjam, lesz ma még lefele egy kör szerintetek?
mert akkor ott longolok.:-)
hát 900 környékén már szép pontod van tegnapi záróhoz képest, ezért sztem megéri ott zárni, és várni. Elég az esést és a fals kitörést látva is ráadni
lezártam a shortomat....ennyi .
majd kinyitok valamit ha lesz valamerre innen.
kár...szép lett volna a haszon ha lezárom 20700 on.
Sziasztok,
Bud,
a Ft-ot mostanában nem várják 285 fölé. (Csak én, de onnan shortolni fogom.....)
zavar is, mert prompt longok alig hoznak, hati shortok meg visznek.
Ennek ellenére amiket lezártam visszanyitottam...
azért ez kicsit jobb mint tegnap...otthon fekve mondom kereskedek vmit...1,5 óra hosszan álltam az 5ös könyvben...aztán délben olvasom h usákia a másnaposságát piheni :-)
amikor meg pörgés van akkor nekem is melóznom kell...ez igazságtalan :-)
a pénztárcám meg leadap :-(
én még kicsit tartom a shortot....
Az még furcsább hogy zéró forgalommal is kb múlt heti magasságokban senyvedünk....
akkor jóvan akkor...tegnap "hatásodra" belevettem záróban, most álljak be 900 körül eladni...netán egyből ráadni...
ámbár zavart érzek az Erőben...Bud-al nagyon ellentétesen beszéltek...Herceg hallgat...hát hogy fogok én így pénzt keresni ?! :-DDD
szerk.: vergődök itt a bizonytalanságban... :-)