Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Re: Ez sem lesz egyszerű

#276594 Alex74 Előzmény: #276579

Igen, igen, köszönöm, összességében képbe kerültem

szerk: közben futottam pár kört, úgy néz ki, hogy sajnos a hitel nem annyira megoldható egy félkész házra, most azon megy az agyalás, hogy legyen ez, vagy maradjunk az eredeti elképzelésnél...

#276585 Zabás Előzmény: #276579

ezt hamar ki lehet deríteni, csak valakinek fel kell hívni a másik ingatlanost

#276579 Hathor Előzmény: #276199

Ha más iroda 15.9MFTért kínálja, akkor a tulaj csökkentette az árat, amit nem csökkentett az az iroda akivel megnézted. Ennek két oka lehet: 1.) Akkor nézted meg amikor még magasabb volt az ár, és próbálja neked tartani, mert tudja, hogy kell neked és kiszedné a magasabb jutiját, bár ezt nem hiszem, mert etikátlan lenne, nekem nem is lenne célom, mert nekem az eladás fontos és a vevő igénye, bár az eladóval vagyok kapcsolatban, de az eladó mindig irracionálisan gondolkodik a piacról, így helyre kell rakni a vevővel.

Második okot elfelejtettem.. hiába, este van, hulla vagyok, ma hat bemutatásom volt eredmény nélkül, egész napos szaladgálás, hirdetés mellett..

a lényeg, hogy a tulaj levitte az árat, így ezzel a közvetítővel is ilyen áron kell tárgyalnod, és nem ártana bocsánatot kérnie a tulajnak, közvetítőnek azért, hogy Te magasabb áron nézed még, pedig alacsonyabb az ár.

Egyébként mint mondtam, arra a házra nem 5-8milkát kell költeni, hanem 10-12öt!

Re: nincs cím

#276578 Hathor Előzmény: #275972

Mondtam ma neked is, másnak is mondom.

Egy új tégla ház bekerülése, hogy ne csöves melósokkal kelljen melóztatni bejelentés nélkül, feketézgetni, parázni, hogy mikor rontanak el valamit.. akkor 200.000/nm áron kell számolni a normál szintek bekerülését kulcsrakészen. A beruházok sem jönnek ki jobban 130-150E/nm-nél véleményem szerint, de akkor jön, hogy csak 30as fal, 5cm dryvittal, gipszkarton fal stb szisztéma

A szerkezetkész állapot kb a fele szerintem.

Nem építenék én PL másból csak téglából, már írtam ezen a fórumon is azt hiszem, hogy 3éve építkeztem, új házat, 44es porotherm HS tégla+6cm dryvit, 2cm belső vakolat, egy centi festék, külső szín, dryvitháló, ragasztóra. Összesen 53cm.

180bruttó alapterületre+100nm szuterénre 17.000FT átalány gáz számla, amiben melegvíz is van, keringető szivattyúval. Most emelték idén 19ezerre kb.

#276577 Hathor Előzmény: #276188

Szerintem vannak Pesten és Budán is nagyon jó helyek, de akik pesten a Belvárost ismerik, azok nem tudják miket rejt még! Gyere ki Ómátyásföldre, Szegedi részt biztos lenyomná, de még zuglót is.

Haverok vagyunk itt a fórumon, így barátilag mondom, nem cikizésből. ,-)

#276484 Mezike Előzmény: #276392

Azért még sírva nem fogok fakadni én sem....talán jobb is így!!!!a portfolión van egy-két új-jóarc..a többiek no comment!

#276384 Mezike Előzmény: #276376

Így már tisztább a kép!

_NOS:-a cég eladva-egy volt vevőm megvette -a lehetőség a cymeket még sokszor el fogom adni-az más kérdés.

-Valóban jobb itt , kint mint ott....magyarhonban----de ez egy dolog-még vannak eladandó ingatlanjaim sajna.....majd megoldódik az is.

más-tudom,hogy fáj az igaság-és senki sem lehet próféta saját hazájában-de ha egy picit is utána gondolsz-amit írtam-sajna 100%-ban igazam volt és lesz is.........portfólióról letiltottak...belefér........vannak már osztrák rv-im is...alakul.

#276376 csaje Előzmény: #276374

620829 én 1xyz vagyok.

Ismerjük már egymást. Na nem nagyon, de épp eléggé.

#276374 Mezike Előzmény: #276362

Honnan veszed-hogy a magyarokat szídom???????????ez érdekelne...ez a nép nem tehet róla-hogy eltart vagy 2 milla élősködőt.........a házikóim magyarhonban eladók ez tény...ez zavar Téged?Nem is ismerlek, ha belém kötsz nem gond-de TE ki vagy?

#276372 Alex74 Előzmény: #276360

:o))

köszi

de nem tehetem, bár még nem írtam alá, hogy megnéztem, mert nem volt papír a nyoimtatóban, de a becsület az becsület...

#276362 csaje Előzmény: #276223

Szerencsére lakni már kint laksz, nincs valami osztrák fórum, ahol ajánlgathatnád a céged, meg a házad, és szídhatnád a magyarokat?????

#276360 Zabás Előzmény: #276356

én benne vagyok! :)

Viszont akkor annál az ingatlanosnál kéne ahol az olcsóbb ár van!!

Én még ki is megyek megnézni az ingatlanossal és úgy teszek ajánlatot ha kell!

#276350 hosszhuszár Előzmény: #276177

nekem lenne egy ötletem.

Innen a fórumról, többen is érdeklődhetnénk az ingatlan után, És a te ajánlatod alá ígérnénk durván.

Ha az eladó, a közvetítőn keresztül azt hallja, hogy a x. vevőjelölt, sokallja az árat, lehet, hogy szebbnek tűnik majd a Te ajánlatod.

#276240 Alex74 Előzmény: #276236

:o)

és nem azért mert erőszakos vagyok. hétvégén mondtam Neki Mogyoródot, esetleg fent a dombon nézzünk körbe, simán leszavazta.