1180,mindjárt kiakad.
1180,mindjárt kiakad.
Ha nem lenne a hirtelen hangulatváltás,meg realizálás a papírokban,akkor simán beszállnék most is.De így inkább partvonalon maradok egyelőre.Holnap is van nap,kíváncsi leszek,hogy akkor is lesz-e még benne erő.De nem akarok le-rábeszélni senkit sem.
Nekem sincs sajnos!
1160 :-O
Érdemes lehet itt még vajon beszállni?
+12% után már nem nagyon mernék.
1150es ellenállásnál van.Bár ahogy elnézem nem lesz gond neki.
Ha csak nyugaton nem fordulnak.
Az mostanra 10 milla haszon. Biztosan nem tudhatott semmit sem előre...
+11,11%
Ilyet még nem nagyon láttam FHB-ban.
Gratula annak, aki benne van! Sajna ebből a rallyból kimaradtam.
Ezért lőtt ki?
tegnap néztem is, hogy semmi hatása nem volt ennek a hírnek...No mondom, akkor nem veszek...ERre ma kilő mint A állattt!
A svájci frank elmúlt időszakban tapasztalható rendkívüli árfolyam erősödése miatt az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. valamint az FHB Jelzálogbank Nyrt. ügyfelei érdekében gyors és felelős intézkedéseket hajtott végre.
A svájci frank erősödésére való tekintettel az ügyfelek fizetési terheinek mérséklése érdekében 2010. július 6. napjától, várhatóan 3 hónapig maximum 205 CHF/HUF kedvezményes törlesztési árfolyamon számoljuk el svájci frank alapú hiteleik esedékes törlesztő részletét. Természetesen - ezen időszak alatt is-, amennyiben a hitelkonverziós eladási árfolyam, illetve a törlesztési árfolyam alacsonyabb, mint a fent meghatározott kedvezményes törlesztési árfolyam, a törlesztő részlet ezen alacsonyabb, tényleges árfolyamon kerül elszámolásra.
Amennyiben a Bank által hivatalosan közzétett hiteltörlesztésnél alkalmazott árfolyam meghaladja a 205 CHF/HUF értéket, akkor törlesztő részletét automatikusan a kedvezményes törlesztési árfolyamon számítjuk át.
A kedvezményes törlesztési árfolyam felfüggesztésre kerül mindazon napokon, amelyeken a Magyar Nemzeti Bank megelőző 30 napi svájci frank középárfolyamának átlaga meghaladja a 215,00 CHF/HUF értéket. Az átlagszámítás során azok a napok kerülnek figyelembevételre, amelyeken az MNB hivatalos CHF árfolyamot jegyez.
A kedvezményes törlesztési árfolyam felfüggesztése vagy alkalmazásának megszüntetése esetén a Bank a továbbiakban a hivatalosan közzétett hitelkonverziós eladási árfolyamon számítja a fizetendő törlesztő részlet összegét. A Bank a felfüggesztés vagy megszüntetés tényét honlapján teszi közzé.
A kedvezményes törlesztési árfolyam alkalmazása a meghirdetett időszakon belül vagy azon túl az FHB Kereskedelmi Bank Zrt. valamint az FHB Jelzálogbank Nyrt. részéről egyoldalúan meghosszabbítható vagy megszüntethető.
Amennyiben további információra van szüksége, forduljon bizalommal munkatársainkhoz bankfiókjainkban, hívja szakértőinket 06 40 344 344-es telefonszámon, vagy írjon az info@fhb.hu e-mail címre.
A tájékoztatás nem teljeskörű, a kedvezményes árfolyam alkalmazásának részletes feltételeit a Hirdetmény külön melléklete tartalmazza.
http://fhb.hu/lakossag/fontos_tudnivalok/tajekoztatok/kedvezmenyes_chf_torlesztesi_arfolyam
Ma hallottam egy hírt a Déli Krónikában az FHB-ról,miszerint továbbra is hitelez CHF-ben,de 205 Ft-ban maximalizálja az árfolyamot.Ha magasabb a többit benyeli.Ez egyrészről kockázatos,másrészt viszont vonzó lehet a deviza hiteleseknek.
És még följebb ment. A limit 1190/91.
Egy jó időn keresztül pedig úgy esett mint a kő.
Én meg beleültem ott lenn a mélyben....most még nem adom el, stop velem van.
Én sajnos nem, későn tudtam gépközelbe kerülni. Csak lestem, amikor beléptem, hogy mi a fenétől áll ez +9%-on.
Azt a hídrobbantó k.... életbe!
Pedig reggel néztem a hírt.
Na, de ez annyira nem új hír, hogy az Allianz az övék lesz.