Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ELADÓ Ingatlanok

Re: nincs cím

#276226 Mezike Előzmény: #276219

még egy apróság....az a 25 milla most 125 milla lehetne h rv-t vett volna belőle 1300 környékén otikát!!!!....utólag egyszerűbb !

#276223 Mezike Előzmény: #276219

Az egész magyarhon úgy szar-ahogy van tudom és látom én is......egy nagyon nyereséges céget is csak éppen hogy el tudtam adni------nevetséges egy dolog------az ingatlanok szvsz behalnak-nem lesz vevő szépen lassan-aki teheti elmegy innen.....max visszalátogat........ez van.........ezt kell magyarhonban elfogadni!

Amit leírtál így igaz---én ha 5 évvel ezelőtt bankba rakom e ház árát-már 30 millám van belőle....na mindegy utólag már könnyű!!!

#276220 Mezike Előzmény: #276208

Egyébként meglepődtem-hogy Ausztriában is nagyon lehet alkudozni...és kell is!!!!

#276219 Alex74 Előzmény: #276202

Van olyan ingatlan amit 2 éve megnéztem, akkor többet ajánlottam érte, mint amennyi a mostani irányára.

25m lett volna az ajánlat, akkor 10% most 6% átlag betéti kamat (kb), most 29m-nál tartana, plusz az azóta fenntartásra ráfordított ktsgek is a zsebében lennének, durván 5m plusszban lenne. 29m-ért árulta anno, most már láttam közvetítőnél 24.8m-as áron is, ebből 24-24.2m maradhat.

Nekünk lenne házunk, mindenki happy lehetne.

Re: Ez sem lesz egyszerű

#276213 Zabás Előzmény: #276207

Csobánka hozzánk van közelebb, Kőröshegy meg Sanyihoz :))

Csobánkával mi elkezdtünk foglalkozni a 0-ás híd megépítése után így szívesen foglalkozunk vele, csak azt nem értem, hogy miért nem Ti költöztök oda, hiszen egy fantasztikusan szép település!!!

#276207 Alex74 Előzmény: #276205

Az nekünk okozna problémát :o)

nekem akkor lenne a legjobb szájíz, ha együtt adnátok el, mindketten nagyon sokat segítettetek eddig is

#276205 Zabás Előzmény: #276199

mindketten!

Legfeljebb 3-ban csinálunk egy mini fórumos talit :)

Hathorral nem ellenségek vagyunk, hanem segítjük egymást is ahol tudjuk! Ha mindkettőnk foglalkozna vele azzal sincs semmi gond! Ha az egyik eladja akkor neki volt nagyobb szerencséje! :)

De egyikünknek sem lenne rossz a szájíze a másik sikere miatt!

Ami problémát okozhat az az, hogy más %-al dolgozunk!

#276204 Mezike Előzmény: #276194

Az én házikóm a kinti vétel miatt eladó---add el-és mi megegyezünk....

#276203 Alex74 Előzmény: #276200

Igen, ez lehet a legjobb megoldás. A kimenetel kétséges, de ez egy jó irány. Azt hiszem megörökítem a hirdetést nyomtatás formájában és majd ezzel megyünk legközelebb :o)

#276202 Mezike Előzmény: #276196

igaz----sajna minden fent koncentrálódik......ezért mondom én már egy -két éve....a magyar ingatlanpiacnak reszeltek örökre...ha bejön a majd 100k elárvezendő....akkor meg pláne......valahololvastam-hogy az ingatlanok száma másfélszerese a magyarhoni családok számának.....a nimbusz-hogy megéri benne tartania pénzt megdölt...a kp az ISTEN...ez van!!!!

#276201 Alex74 Előzmény: #276197

tavaly 128 ingatlan adtak el a gödöllői kistérségben. rettentő soknak tűnik

#276200 rbbj11 Előzmény: #276177

nem adnék 1 Ft-tal se többet, mint az alacsonyabb ár, és meg is mondanám így, plussz hozzátenném, hogy gondolja át, mert utána fél évig várhat egy új vevőjelöltre, aki csak olcsóbban fogja megvenni, mert még mindig messze túlhúzottak az ingatlanárak, és 3 éven belül még lejjebb megyünk.

#276199 Alex74 Előzmény: #276194

Na az kemény lenne, hallani sem akar róla :o)

Ingatlanost megkértem, hogy alkuban segítsen, ő ismeri az eladót. Vagy ez butaság? 15.9 máshol, nálunk 17.5+ingatlanos díja. nem mindegy...

Mellesleg lenne 2 ingatlanunk amit lehet eladnánk, viszont nem tudom Te, vagy Hathor ismerős jobban Csobánkán és Kőröshegyen. Nekem az lenne a legszimpatikusabb, ha együtt el tudnátok vállalni és el is adnátok :o)

A dolog még képlékeny, de esélyes. A Balatonnál térdig ér a fű, ráadásul kb 4.000 m2-en. Több vele a baj, mint a haszon, csak lelki kötődés van, így hezitálás

#276197 Zabás Előzmény: #276193

A tulaj ne hívogassa Őt a tulaj az ingatlanossal van kapcsolatban, ha a tulaj és a vevő felveszi a kapcsolatot az az esetek 90%-ban nem jól sül el!

Ingatlanos nap , mint nap ezt csinálja /jó esetben/ míg se a vevő nem vesz naponta ingatlant a tulaj meg nem ad el naponta!

Ezért mindenképpen az ingatlanos sokat tud segíteni a megállapodásban!!!