Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#276124 Waszeitung Előzmény: #276117

Mert már akkor tudtuk hogy lesz egy felfelé kör :D Tőlem húzhatják akár több ezer pontot is felfelé,de semmi erőt nem látok felfelé,akármelyik pillanatban összeeshetünk,főleg így hogy vszeg nyitóban többet mozogtunk ma is mint várhatóan egész nap fogunk..

#276122 Zabás Előzmény: #276117

Ez így ebben a formában igaz, viszont ha szinteket nézzük akkor meg nem! SnP is támaszon fordult és mi is! Ha mi tovább esünk akkor már törtük volna a támaszt és képtelenek lettünk volna fordúlni!

Ha számokat nézzük akkor igazad van, de ha a a szinteket akkor nem!

#276121 concorder Előzmény: #276116

előbb még azt írtad h jön a jelentési szezon és fölfele aztán kicsit le és évvégéig rally:D most akkor döntsd már el:D

#276116 lyonell Előzmény: #276110

nem vagyok bukóban,.sp-ét még mindig 1000 aláv várom csak előtte szerintem lessz pici nyugALOM,.Moonjuk mostanában,és utána meginnt short.

#276115 Zabás Előzmény: #276111

ezt az emelkedést én csak annak tudom be, hogy SnP 1000-ről hajnalban pattant /támasz kitartott/ és most egy felfele kör várható a világ piacain, hogy mekkora az kérdéses és nem várom extrém magasságosba, max a fej-váll nyakvonal /1040/ visszatesztelését. Így mi is csak 1-2 nap fogunk emelkedni, ha SnP lefordul 1040-ről akkor viszont nagyon adni fognak minket is, mert akkor a fej-váll célára elérhető lesz ami ~860.

Most semmi mást nem látunk csak az eddigi esésé korrekcióját.

#276112 Kissherceg Előzmény: #276110

Én az a tetű lekötés miatt nyitott fedezeti shortokat nyitogatom..a barom bandája megszivatott anno :))

#276111 concorder Előzmény: #276108

sztem meg uborkaszezon van és mindent oda tesznek ahova akarnak mert forgalom nincs elig van eladó alig van vevő:)

#276110 concorder Előzmény: #276106

de eddig számítottál:D 930as spt vártál aztán pattantak longba szálltál és ismét bukóban vagy és most erőteljes emelkedést vársz:)

érdekes....:D

Bár még ma korán van,ebb…

#276108 lyonell

Bár még ma korán van,ebből még bármi lehet,ki tudja ma miért ilyen erőteljes a vételi kedvb,ilyen longos vagy shortos kijelentéssel aszt hiszem meg kéne várni még 2 3 napot,és utráána poziba lépn i és nem előre,miknt jelen esetbnen én :)

Az eést még mindig tarto…

#276106 lyonell

Az eést még mindig tartom,csak nem számítok arra hogy armageddon lessz.Inkább most eggy kis megnyugvásra asztán le,és szeptembertől pedig erőteljes fel,jövőre kérdéses,egész évre lefelét várok.

#276099 concorder Előzmény: #276095

te se vagy egyszerű:D alig vártad h 1040 alá menjen sp aztán armageddont vártál most meg már hatalmas emelkedésről regélsz?:D

látszik long poziba vagy most:D:D:D

#276095 lyonell Előzmény: #276094

amíg tart most a gyorsjelentési szezon kisebb erősödést várok,augusztusban még eggy kört le,és szeptembertőpl pedig erőteljes felfelé menetet év végéig,elvileg ősszel simán elképzelhetőnek tartok egy amcsi csúcsot,.

#276094 lyonell Előzmény: #276093

pl: bux long,arany short,olaj long,eur/huf ts? eur/usd ts? ezek vannak nyitva nekem most.