Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Re: nincs cím

#276196 rbbj11 Előzmény: #276188

Nem is kell mindenkinek Bp-re költöznie, de attól még ott koncentrálódik majdnem minden, és Bp-en a legmagasabbak az országban az ingatlanárak Sopron mellett, én csak erre a viszonyítási alapra céloztam.

És hogy nekem nincs árban az nem jelenti azt, hogy nem tudja gyorsan eladni az ember másnak. :)

Re: Ez sem lesz egyszerű

#276194 Zabás Előzmény: #276187

Ki kell menni +1X és helyszínen megpróbálni megegyezni! Legyen ott az ingatlanos is! Elvileg ő neki kéne ebben segíteni!

De mindenképpen személyesen alkudozzatok ilyen esetben! És viritsd a lovét neki! :)

Viszont azt az árat próbáld megcélozni ami a másik ingatlanosnál volt/van sőt még menj is alá 1mill-500K-val!

#276193 banyaiz Előzmény: #276187

mond azt kp-ben x összeget adnál érte ajánlat nem biztos sokáig él mert keresgélsz tovább, add meg telefonodat ha ennyiért eladó hívjon. Aztán várj, kis szerencséd van bejön. :D

Azt gondolom, hogy most az eladók élete elég nehéz lehet, és még lesz is egy ideig.

Szóval úgy kell előadni, hogy jó jó ez a ház, de akkora a választék stb, és tetszik, de hát az ingatlanpiac , lehet lesz ez olcsóbb egy év múlva blabla, ne lássák rajtad nagyon kell. Egyszer így vettem már lakást 3 hét múlva hívtak, már én akartam telefonálni, hogy mégis jó az eredeti ár. :D

#276188 Mezike Előzmény: #276180

Minden relativ-én Pesten vagy Budán sohasem laknék-ez tény!

meglátjuk---osztrák ingatlan kiválasztva.....ezt meg eladnám-a másik full extrával-szauna-jacuzzi stb-már vevőre talált volna...és nem olcsón......de a sorrendet artani kell-sajna!!!!

#276186 Zabás Előzmény: #276177

Ismerős! :(((

Mi Párkány utcai panelnál jártunk így 2 hónapja!

Az érdeklődő megvette volna alku nélkül, erre a tulaj mikor hívtam, hogy akkor ő többet szeretne érte 1 millával!

Hiába mondtam neki, hogy 11,5-is sok érte és örüljünk neki, hogy valaki megvenné, de ő hajthatatlan volt!

Azóta is áruljuk: http://ingatlan.com/4654777

azóta lejjebb vitette az árat velünk, de azóta senki sem vitt érdeklődőt a LAkásra!

#276180 rbbj11 Előzmény: #276084

hát sztem ez a mai ingatlanpiacon drága és nem ajándék. Szüleim ugyanennyiért tudnák eladni a bp-i, XVI.ker-i, majdnem ugyanekkora, teljesen hasonló felosztású házukat, és sztem ennek a szegedinek messze nem azt az alapárszintet kell képviselje - földrajzi helyzete miatt.

Ez sem lesz egyszerű

#276177 Alex74

Közben megtaláltam a kiszemelt ingatlant másfél millával olcsóbban egy másik közvetítőnél. Mert ugye nem hajlandó engedni az árból ha már van érdeklődő...

Közvetítő aki kivitt minket rákérdezett, az eladó válasza, hogy az nem jó ár - jelenleg is futó hirdetés - azóta az a jó ár amit nekünk mondott. Ja, és arra még dobjunk rá valamennyit a közvetítésért.

A dolog szépsége, hogy eladónak sürgős lenne, tavaly tél óta nem tudta eladni, most megvenném annyiért amit akkor kért érte, de nem adja.

Nesze neked válság...

#276057 kerikoma Előzmény: #276056

Hát srácok ezt a topikot ne hagyjátok elveszni, mert egytől egyig minden vélemeny nagyon király...:-) már rég kinőtte magát az eladó ingatlanokból, de nagyon-nagyon jó és élvezem...

Nekem új házam van, de aki építkezett, annak is nagyon jó és annak is aki építeni fog, vagy félekészet venni, vagy bár milyen állapotban lévőt... nyomjátok, mégegyszer mondom, nagyon jó:-))