:) miért nem longoltok?
hát gyönyörű!!!! még egy ilyen utolsó xar tőzsde nincs a világon!!
hát micsoda erőteljes nyitás:D:D:D te jó ég!
ez már a legalja:D
ehhez kellett indi? :)) Te matek zseni :D
remélem eljön annak is az ideje...de ma is nagy bohóckodás lesz szerintem
azt sem hiszem :) Én nem változtatom napi 2x az álláspontom :) Legalábbis ezt hallom mindenhonnan, hogy ő ezt csinálja, de így is olvasmányos lehet, ha olyan sokan olvassák.
Lekapcsoltak minket a gépekről, spórolnak az árammal, ez a forgalmon is látszik!
Ne aggodj, elobb utobb megjon az az eses. A jobb vall hetesen eleg satnya meg mindig, lehet hogy rajzolgatjuk meg egy darabig. :)
Na ugye nem a levegőbe beszélek...az az 5-8 % rengeteg egy ilyen világban, ahol az SP minden rezdülésére beindulnak a számítógépek és elkezdik venni a keleti piacokat, BUX -ot WIG -et..stb..vagy éppen eladni.
nem értem ezt a mostani elszakadást...semmi drámai hír nem jött az elmúlt 2 hétben ami ezt indokolná...éppen hogy rossz hírek érkeztek..de nem adnak minket..
Lehet hogy tényleg ennyire szeretik a magyar piacot.
megnéztem, igazad van, 5-8%-kal feljebb vagyunk minden jelentős piacnál. És a ralliban is felülteljesítettünk, 12 hónapos távon is. Miért? Fene se tudja, szeretnek minket, ennyi. :) Mindegy miért, de azt kell venni, ami megy, és nem a lemaradót, azt szokták mondani. :))
dehogy vagyunk feljebb. Mi is támaszon ülünk, ők is, mi fejlődők vagyunk, ők nem. Mi EU-ban vagyunk, akik felülteljesítettek a németekkel ez élükön, az erősödő USD miatt lemaradó USA-val szemben, ami azonban az év elejéhez képest mindössze szinte csak kiegyenlítés. Én semmi drámait nem látok.
akkor szerinted miért van ez a helyzet ami most van ?
mármint hogy 1000 ponttal feljebb vagyunk mint kellene
más elemzők is ezt irhatják..
no, én viszem tovább a shortjaimat..aztán majd csak lesz velük valami...ha zárni kell..majd magasabban visszanyitom.