Nekem nem :-)
Ki az a barom állat akinek ilyen magasságban kell ez a világ szégyene?
Megint jönnek a karbantartók a ricsihez. Huzzák hátha nem omlik össze ez a kis buxika olyan gyorsan.
A nevemben is küldheted az e-mailt. Hol zárt ez a tetvedék?
Amennyiben rendelkezne vki infóval arról hogy melyik brokicég vette pl tegnap 1000db al ezt a szemetet azt megköszönném,írnék nekik egy emailt,melyben kifejteném hogy mit gondolok a tevékenységükről.
Ha esetleg vmelyik broki olvassa ezt,akkor neki is nagyon szívesen megírom.
Amikor minden más megy ez akkor esik, h fordított helyzetben legyen honnan felrántani.
Csak nemhogy esni tudott ez a gyöngyszem... El sem hiszem...
Most ez belátható időn belül tényleg fel fog menni 45000-re? Na nemá...
Ja, én meg csüt. záró vételről maradtam le kb 0,5% al. Mondjuk már tuti nem lenne meg...
tossza meg az ég, hogy kistoppoltak...
A Richter Gedeon Nyrt. péntek este közölte, hogy az Aberdeen Asset Management PLC's Fund Management Operating Subsidiaries (UK) befektetési alap befolyása 2010. július 1. napján a részvénytársaságban 10,5%-ról 15,25 %-ra növekedett.
Nem befolyásolt semmit az árfolyamba...
mást vettem, mondjuk longot venni záróban sztm felelőtlenség volt :) de ha már választani kell ez volt a jó döntés:))) utólag okosak vagyunk
Aki jelen volt az megcsíphette tegnap.:)
Megy ez ma is szépen.
De van tegnap napközbenről is, nem?
Én ma akartam nyitóban, de egy kicsit alálőttem az ajánlatommal, le meg nem jött értem, így pozi nélkül bosszankodok...
tegnap miért nem ebből a szarból vettem záróban...
"A nap egyik érdekessége volt ugyanakkor, hogy a magyar piacon gyorsan a részvénypiac egyik meghatározó szereplőjévé váló Ipopema egyetlen kötésben 120 000 ezer darab Richter részvényt kötött át 41 450 forintos áron. A gyógyszergyártó ezzel a második legnagyobb 6,2 milliárd forintos forgalmat generálva esett 2,1 százalékot, ami 40 650 forintos utolsó értéket jelentett. A Richter szintén a záró szakaszban kötötték le, hiszen előtte még majdnem 1000 forinttal feljebb volt. "
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=450939