meddig mehet szerinted....tudom amcsi függő-jó lenne már egy kirándulás ebben is úgy 700-ig legalább!
meddig mehet szerinted....tudom amcsi függő-jó lenne már egy kirándulás ebben is úgy 700-ig legalább!
alakul, ma is vettem
Ott, hogy b@sza meg valaki a jó édes seggét , hogy végre elinduljon, mint egy rakéta felfelé az urológusához fel az emeletre!!!!
még mindig a leszorító alatt...
állhattak volna 740re a 350kval:D
Én is bent álltam, de nem kaptam.....nem jött le odáig:)
Fentebbről meg van....gondoltam a gyűjteménybe veszek még ilyen lentebbi áron is:)
azt hiszem ma is beállok vételekkel, aztán meglátjuk:)
Harmincmilliárdot fizet a Magyar Telekom macedón leánya
A Magyar Telekom macedón leányvállalatának közgyűlése a 29,7 milliárd forintnak megfelelő osztalék kifizetéséről döntött.
A Magyar Telekom Nyrt. mai bejelentése szerint Makedonski Telekom AD leányvállalatának közgyűlése a 2009-es üzleti év után 6,47 milliárd macedón dénár (mintegy 29,7 milliárd forint) összegű osztalék kifizetéséről határozott. A MakTel nem konszolidált mérleg szerinti eredménye 6,47 milliárd dénár volt, amely a döntésnek megfelelően teljes egészében kifizetésre kerül. A Stonebridge - végelszámolás alatt -, a Magyar Telekom 100 százalékos leányvállalata, mintegy 3,7 milliárd macedón dénár (16,8 milliárd forint) összegű osztalékra jogosult - közölte a társaság a BÉT honlapján.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=451046&place=
lehet nem is kapok annyin
próbálok begyűjteni a jövő évi osztalékra :)
28-on álltam
majd reggel
szerk: nem, 29-en és 25-ön ahogy nézem
vettem egy keveset
köszi, nem tudtam nézni, csak annyit, hogy egész nap ott volt amikor gép elé kerültem
0forgalom volt, semmi
Azért egy kis delejt küldhetnének bele, hogy felugorjon mondjuk 650-ig.
mennyit vettek ma 40-en? amikor ránéztem mindig pár tízezres darab figyelt ott