Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: nincs cím

#275551 Fornit Előzmény: #275544

Ja, én is tegnapelőtt shortoltam, igaz az felért 3 buktával. Azóta bevallom hozzá sem mertem nyúlni.

#275544 kerikoma Előzmény: #275538

Szombat egész nap szőlő munka, vasárnap jó lehet küldök egy telefonszámot...

Tényleg idegesít Molly, egész héten sasoltam, be is szálltam, meg ki is semmi eredménnyel, ma meg elbambulom...

#275538 Pityke35 Előzmény: #275533

Figyu megyek Zombára szombaton v vasárnap délelőtt! Összefutunk?

Priviben is jöhet mert mennem kell!

#275505 kerikoma Előzmény: #275471

Szia!

Szerintem is igazad van, én még nem mertem, 20 fölé vártam, ott azért már benn állok, de lehet, hogy kifulladt, de az is lehet csak pihentet:)

A héten már kétszer is próbálkoztam, de valahogy nem jött össze a short:(

Hát a tegnapi zárón 1940…

#274921 Barka

Hát a tegnapi zárón 19400-on tarják, (nemkitsit nagyon)...pedig elvileg esnie kellene :(

majd holnap meg fel.

#274874 Scipio Előzmény: #274870

A két éviből nagyjából futná is :)) Azért elég nehéz lenne beadni a megszorítások idején mi szükség van egy ilyen vételre, amikor felvásárlásra amúgy sincs esélyük az oroszoknak...

Hogy ezért tépnék pont most, nem tudom...

De én amúgy sem igazán értem a bux elmúlt néhány hetét, inkább nyaralásra fordítottam az időmet, talán ha 5 dt-m volt az elmúlt 3 hétben, ki is estem a ritmusból :))

#274867 Scipio Előzmény: #274854

Kérdés, hogy honnan szednének 1,5-1,6 milliárd eurót... A mostani euró árfolyamon nagyjából értékén van a 1,5 milliárddal...

Miután elszaladt a 100 én is 200-on gondolkodtam még vételen, de úgy voltam vele, hogy már késő, nem futok a vonat után, nehogy aztán tolatni kezdjen... Párszor már megjártam lemaradási pánikban vett papírokkal, azóta csak visszateszt esetén vagyok hajlandó beszállni...