Ja, én is tegnapelőtt shortoltam, igaz az felért 3 buktával. Azóta bevallom hozzá sem mertem nyúlni.
Ja, én is tegnapelőtt shortoltam, igaz az felért 3 buktával. Azóta bevallom hozzá sem mertem nyúlni.
Szombat egész nap szőlő munka, vasárnap jó lehet küldök egy telefonszámot...
Tényleg idegesít Molly, egész héten sasoltam, be is szálltam, meg ki is semmi eredménnyel, ma meg elbambulom...
Figyu megyek Zombára szombaton v vasárnap délelőtt! Összefutunk?
Priviben is jöhet mert mennem kell!
Szia!
Szerintem is igazad van, én még nem mertem, 20 fölé vártam, ott azért már benn állok, de lehet, hogy kifulladt, de az is lehet csak pihentet:)
A héten már kétszer is próbálkoztam, de valahogy nem jött össze a short:(
ez brutál
lehet lekötik.
szerk: több helyen is beálltam extrémre venni.
ez így viccesen néz ki...
Éles a szemed,kizárt hogy ezt rosszul lásd :D
alakul, forgalom is jó sztm
hmm lehet csal a szemem, de egy zászlót látok molban, célára 20700...
Hát a tegnapi zárón 19400-on tarják, (nemkitsit nagyon)...pedig elvileg esnie kellene :(
majd holnap meg fel.
A két éviből nagyjából futná is :)) Azért elég nehéz lenne beadni a megszorítások idején mi szükség van egy ilyen vételre, amikor felvásárlásra amúgy sincs esélyük az oroszoknak...
Hogy ezért tépnék pont most, nem tudom...
De én amúgy sem igazán értem a bux elmúlt néhány hetét, inkább nyaralásra fordítottam az időmet, talán ha 5 dt-m volt az elmúlt 3 hétben, ki is estem a ritmusból :))
bankadóból :D:D
megveszi fidesz akkor egy idióta..
Kérdés, hogy honnan szednének 1,5-1,6 milliárd eurót... A mostani euró árfolyamon nagyjából értékén van a 1,5 milliárddal...
Miután elszaladt a 100 én is 200-on gondolkodtam még vételen, de úgy voltam vele, hogy már késő, nem futok a vonat után, nehogy aztán tolatni kezdjen... Párszor már megjártam lemaradási pánikban vett papírokkal, azóta csak visszateszt esetén vagyok hajlandó beszállni...