Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: nincs cím

#275619 Scipio Előzmény: #275612

Jaj kár volt felemlegetni, most néztem meg, legnagyobb mol bukóm volt ill. lett később a beragadt pakk is... Már majdnem elfeledkeztem róla...

De tényleg te vagy a tettes a szabálynál :))

#275616 Chaby Előzmény: #275612

nem voltam 100%-ig biztos benne, de Rád gyanakodtam a réses aranyszabállyal kapcsolatban :)

#275614 Chaby Előzmény: #275605

Én is ledőltem 11 körül. :))

200 Ft bármikor benne van. Kérdés hogy merre? Az utóbbi napokban jelentős forgalom volt az emelkedésben. Ma "szinte" semmi nincs az esésben. Reggel a futikat látva arra gondoltam, hogy ma talán az elmúlt napok fordítottja lehet. Délelőtt le, délután fel. És talán USA is nyithatna és zárhatna zöldben. Hátha nem kötnék le Mollykát záróban.

Lehet veszek egy picit. De picit venni mi értelme?

#275612 Fornit Előzmény: #275605

Ezt sajnos én keztem megfigyelni a gyászos 03.17-ei longom után. (-345 pont + brokidíj)

Visszaolvastam aznap mindhárman buktunk ám szépen.

#275605 Scipio Előzmény: #275590

Én ezt is tőled tanultam :))

Engem is lefárasztottak reggel, vissza is feküdtem aludni, ez a legbiztosabb módja, hogy ne csináljak semmit :))

Most egy longon töröm a fejem, csak a délutáni usa adatok zavarnak, az elmúlt napokban elmaradtak a várakozásoktól...

#275590 Chaby Előzmény: #275559

Ezt itt olvastam a topikban nem az én aranyszabályom. Az enyém a 200 Ft-os. :))

Egész héten a short lehetőségeket figyeltem. Erre ma természetesen kimaradok. Nem bírom azokat a napokat, amikor sokáig nem történik semmi, mert teljesen bepunnyadok :S

#275577 Scipio Előzmény: #275565

Hopp, ez igaz, nem figyelgettem tegnap, de azért a záróhoz képest több mint 300 ponttal feljebb nyitott, ilyenkor is működik a dolog :))

#275559 Scipio Előzmény: #275551

Pedig Chaby sokat emlegetett aranyszabálya megint bejött, ha réssel felnyit mindig betölti még aznap, kár hogy nem jutott eszembe még reggel :))

#275551 Fornit Előzmény: #275544

Ja, én is tegnapelőtt shortoltam, igaz az felért 3 buktával. Azóta bevallom hozzá sem mertem nyúlni.

#275544 kerikoma Előzmény: #275538

Szombat egész nap szőlő munka, vasárnap jó lehet küldök egy telefonszámot...

Tényleg idegesít Molly, egész héten sasoltam, be is szálltam, meg ki is semmi eredménnyel, ma meg elbambulom...

#275538 Pityke35 Előzmény: #275533

Figyu megyek Zombára szombaton v vasárnap délelőtt! Összefutunk?

Priviben is jöhet mert mennem kell!

#275505 kerikoma Előzmény: #275471

Szia!

Szerintem is igazad van, én még nem mertem, 20 fölé vártam, ott azért már benn állok, de lehet, hogy kifulladt, de az is lehet csak pihentet:)

A héten már kétszer is próbálkoztam, de valahogy nem jött össze a short:(