De azóta volt már egy felfelé karika is. Jó dolog a mohóság.
De azóta volt már egy felfelé karika is. Jó dolog a mohóság.
államcsődös sztorival nagyot estünk, nem szabad mohónak lenni :)
SP egyre csak esik tovább....Mi miért vagyunk 21100 on ? 20200 on kéne hogy legyünk...
asszem ráadok ma is.
Ja-ja azt látom, de miért fel onnan????? Mol miéri jó befektetés????
Tudom buta vagyok, de nem találom a válszt sem ta sem funda, sem pedig "befektetői hangulat" szempontjából, ha a külfölddel, valuta cross-okkal és cda felárakkal összevetem.
azóta meg már minden 0ában ugy h minden esik tovább kinnt...
nagyon érdekes h mire vesznek minket???:O
molt is széttépik....
a kt meg 100
500 pontos rés megvolt hatiban ma reggel :D
Szerintem 20k alatt lenne a helyünk. Nem értem ki, miért tartja főleg a molt és hatit itt.
Fontos támasz esett el (ill elesni tűnik) usa-ban. Mit gondol az a spekuláns aki itt veszi a buxot meg a molt. Ebből akkor rés lesz a végén le, hogy csak na!
Én is forintozok keményen most hatival :D
Kaptam még egy csomagot,de mára befejezem ezt a hülyegyerek játékot...70kt nagy öröm.
Lófütty sincs, nemhogy esés.
Megmondtam.
Ha ma lekonyul még (ma, a holnapi már késő, ill. abban nem bízom) usa akkor lehet valami itthon. Különben semmi.
De persze ezek csak megérzések. :)
100on vettem kicsit pusztuljanak meg:)
Én fölé,nekem se lett több,aztán vigyázzon kend a beöntésekre :D
a paraszt hatija...
gyáász, beálltam 901re, de már nem kaptam...
iGEN KÉTLEM, HOGY AZ 1000-ET elsőre átvinnék, ha át is viszik alóla visszapattanhat egy erőteljeset!
jó a doktorod:)
Tegnap találtam vele némi pénzt,legfeljebb visszaadok belőle vmennyit,hatiban 20700 elég erős támasz,nagy vízen túl is érik már némi korrekció...még nem kaptam :D
Dax shortba is vissza kéne szállni...
Szerk.:most kaptam a beöntésben.
Tegnap 080-on adtam bele 230-on kistoppoltam magam... Ma is megcsináljam?:D:D
usa most sem fogja letörni támaszát szvsz... megveszik az esést itthon, pánik holnap lesz, ha usa megy tovább le :)
kt 150 codász:), mol támaszon.