nekem majdnem lett, azóta sem tudom megemészteni, hogy továbbra is csóró vagyok :))
ááááááááááá, nem is ragozom tovább! Gondolom olvastad!
nekem majdnem lett, azóta sem tudom megemészteni, hogy továbbra is csóró vagyok :))
ááááááááááá, nem is ragozom tovább! Gondolom olvastad!
Hát ez azért nem olyan vidám.
Bár meggyőződésem, hogy a gazdaságban is kb. ilyesmi katasztrófa zajlik az utóbbi pár évben... csak az kevésbé látványosabb.
Hát a viharfellegek megérkezhetnek ma az usába, a szó valódi értelmében. A hurrikán 24 órán belül eléri a partot, és ugye ott az olajfolt is. :)
remélem is :D lássál sötét fellegeket, meg viharfelhőket :-)))
Thx,és Rg ben is,akkor viszont nem értem mire volt ez a mai rali,kíváncsi leszek az elkövetkező napokra,nem sok pozitívumot látok :(
zártam longokat, kellemes nap volt.:) fibo szint tart
Köszönjük:)
Waszeitung, gratula:-) Én nagyon korán zártam a longot és shortba fordultam, ami röpült is...
Majd holnap:-)
Ezt a buxot sokan nem értjük,félévi árbeállításon kívül másra nem tudok gondolni,közben zártam minden longot 21300 on,jó kis zsebpénz volt mára,0 pozi holnapra...
nem is értem ezt a dolgot... Amióta a világ világ, ha a HUF gyengült, akkor a tőzsde is esett...Most meg itt állunk 285-ön, és közben itt rallyzunk...Ki érti ezt?
Asszem csak 1/3 longot viszek át,az is kaszinó manapság....
kell indi, vagy mind1? Gondolom sok változás nem lesz...
A reggeli longom zártam a visszaesésben, így 940-21 070 long
SP 2,4 pontos pluszban van csak a tegnapi észveszejtő zuhanás után..én nem hagyom hogy emiatt az össze pozimat a feje tetejére állítsam.....
ez a BUX megint a bolondját járatja velünk.
szent igaz :-)
nagy nyerő után pihenni kell, vagy visszabukod az egészet.
230 körül stoppolódtam ki, 300 fölött még örültem neki, most nem annyira:(
:))) Azt úgy kell, hogy ha összejött a duplázás, leállsz a kereskedéssel, és ki is vonod a pénzt...