Regisztráció Elfelejtett jelszó

Realtime adatok, köszönetnyilvánítás

Re: Real-time könyv és ajánlati lista

#276601 K2laci Előzmény: #276597

Ettől egy kissé "konstruktívabb" javaslatot várnék :))).

Real-time könyv és ajánlati lista

#276590 K2laci

Nem tudtok véletlenül "valahol" real-time ajánlati könyvet és kötéslistát ? Privátba is jöhet. Köszi előre is.

Re: nincs cím

#276073 izolta Előzmény: #275994

igaz. de a csütörtükihez ;)

nem figyeltem pár napig tőzsdefelé, nem vettem észre.

megmagyarázom mi történik: egyre több oldalon elérhető a realtime, ráadásul technikailag fejlettebb megoldásokban mint eddig látható volt sok helyen.

(sztem ezért) fejlesztések vannak az öreg sitekon is, ezért változnak a források, s változtatni kell az itteni scripteket is :)

#275994 hjhj47 Előzmény: #274907

Sok kínlódás után az IE8-ban előjöttek az adatok. DE! Furcsállottam a % értékeket.Kiderült,hogy a szerdai záróhoz van "számolva " a változás % értéke. ?????????????????? Hát, ez is jelent "valamit"! :-(

#274907 hjhj47 Előzmény: #274669

A beírásokból is "leszűrhető", hogy a hiba nem az én (a mi) "készülékünkben" van .

Ezért ismét kérem azt a személyt, vagy csoportot akik ezt a köszönetet érdemlő szolgáltatást adják, hogy szíveskedjenek megbízhatóvá, korrekté tenni a szerver oldalt! Ha lehet, minél előbb, mert mint a beírás dátumaiból is látszik, régi a probléma! Előre is köszönöm!

Itt is hol van, hol meg …

#274669 Benjoe

Itt is hol van, hol meg nem van. Kiszámíthatatlan.

Nálam most javult meg. E…

#274651 matyesz

Nálam most javult meg. Egyszer csak előugrott...

#274640 izolta Előzmény: #274634

nem az lesz a gond

múlt héten mapokig szórakozott az adatszerver, volt hogy nam adott vissza semmi választ, vagy vélúton megszakadt az adatfolyam.

azért banra gyanakodtam mert amikor nem jön, akkor -számomra- az adatszerver is elérhetetlen

#274634 Csezso Előzmény: #274602

Java frissítés? Arról nem írtál! Csak egy tipp, de nekem ez szokott segíteni

#274611 izolta Előzmény: #274602

passz, nálam is vannak vele napokban gondok.

már többször azt hitem bannolva lett az ip, mivel ip csere után jöttek adatok.

de nem, mert volt hogy darabig semmi, aztán megint elindult.

Pár napja megintcsak nem…

#274602 hjhj47

Pár napja megintcsak nem jönnek az adatok:

Türelem...

Jajajj! Nem sikerült az adatot letölteni!

Már az OPERÁT is feltettem, de se azzal, sem az IE8-al ,sem a Firefox-al nem jön.

Kérem, hogy akit illet, csináljon valamit, hogy a megbízhatóság korrekt legyen. A fash playert már többször újrainstalláltam, sütik engedélyezve, előzmények törölve--- és csaknem jön adat.