Sziasztok!
Most ébredtem, csak épp beköszönök. Viszem tovább a tegnapi shortot.
Minden jót nektek!
Sziasztok!
Most ébredtem, csak épp beköszönök. Viszem tovább a tegnapi shortot.
Minden jót nektek!
egyelőre nem pánikolnak nagyon.
pedig én a figyelmükbe ajánlanám az előző adatot...
de lehet hogy olyanok, mint az aranyhal, megy egy kört és a következő körben már elfelejtette az előzőt. :)
félév zárás van, úgy értékelik :)
igen, erre gondoltam..ezek szerint azt hozta amit várta...kérdés hogyan értékelik ezt kinnt a befektetők ? jó vagy rossz ?
Az a baj, hogy az utóbbi időben sokszor az van, hogy bejön egy rossz adat, erre hullanak egyet, majd az esést egy-két óra alatt visszahozzák. Ezt én úgy értelmezem, hogy sokan vannak azok, akik szerint már olcsók a papírok, és venni akarnak.
A tegnapi kivétel volt persze.
izé, milyen adatokra gondolsz?
már volt egy eresztés 3/4 4kor.
a várt lett
Chicago PMI 59.1 59.1 59.7
Jah .-))
nézd ezt az avatart...ugye érted ezt a gonosz mosolyt ? :D
rossznak kell lenni, ha jót akarsz? :)
sokat én se nézek ki ebből... és az adatoknak is rossznak kell lenniük..ha jót akarunk.
Meg kell mondjam, hogy nem is értek semmit a mai napból. Ennek nem adtam volna 1% esélyt sem reggel, mikor a másik oldalamra fordultam. Ilyen USA esés után pozitív másnap... Nem emlékszem, hogy ilyet láttam volna (bár ugye nem régóta vagyok itt).
amire számítani lehetett, emelkednek. Nem sokat nézek ki belőlük...
Én tartom azt a kis longomat... Tegnap estek egy nagyot, csak nem lesz így napokon át... Megkoczkáztatom.
igazi gang bang volt:D
ez is igaz...2 hete volt ez..
ejj....nehéz dolog ez.
a legjobb ha nyit az ember egy picike pozíciót, és azt építgeti..ha hagyják...és Stop.
sztm szokásos, amikor kint emelkedtek sehova nem mászott a bux, Én meg halálra szopattam magam longokkal...