Az meg a másik...
Igen, az sok mindenre magyarázatot ad. :)
Az meg a másik...
Igen, az sok mindenre magyarázatot ad. :)
sztm tépés lesz kint, de nem offolok:)))
egyébként ma félév zárás is van, ha jól tudom.
erre mondtam hogy akár USA még minuszba is lemehet ma is...és akkor őrültek háza lenne kis tőzsdénken délután :D
14.15-ös adat biztosan fog adni egy kis támpontot!
US 14:15 ADP magánszektorban foglalkoztattak száma, június, előző: 55 ezer fő, várt: 60 ezer fő
US 15:45 Chicagoi feldolgozóipari BMI, június, 59,7 pont, 59 pont
Van még "festék" bőven, nem?
Más már nagyon nincs, de amíg az van...
Szerintem megyünk tovább fel. F*sz kivan amúgy, tegnap már megmondtam, hogy ez lesz és hogy nem akarunk esni. Tisztán látszott...és hát ezredszer is bebizonyosodott, hogy a magyar piac sokkal okosabb, mint bárki más. Egyszerűen megérzésből, erre születni kell! Mindenféle info nélkül!
De egyszer usa is törni fog és akkor vége a dalnak. Hét elején még e hét végére terveztem :), de most kicsit változott a dolog... azért könnyen fordulhat újra lefelé is. Majd meglátjuk...
igen. nyilvánvalóan csak short zárások voltak....ejj...mindig beleköpnek a levesünkbe...mindenki szív...csak a nagyok tudják merre fog menni
Az emelkedéshez nem kell mindig nagy pénz, elég, hogy ha a shortokat zárogatják, és szerintem ma többnyire csak ez történt itthon!
az mekkora szívatás lenne megint hogyha USA zárásra lemenne nullára..vagy holnap reggel gap down lenne :D
egyébként most honnan szedtek elő megint ennyi pénzt ? meg mibűl ?
csak osztogatják a pénzeket..de nekem nem világos hogy honnan van mindig több száz milliárd dollár / Euró..mikor éppen szükség van rá..
bár csak nekem lenne egy saját pénznyomdám :-))
ha prompt lehet addigra hati kevesebb lesz:D
Hűha,úgy ez még a hihetetlen kategóriába tartozik :D
Ezek prompt árak amiket írtam! :)
Persze, hogy bármelyiknek is realitása legyen elsőnek a 22K kellene forgalommal leküzdenie! Sőt előbb el kéne odáig egyáltalán jutnia! :))
JA és valami nemzetközi támogatás sem ártana hozzá, mi meg le vagyunk maradva egy accorddal! :(
Az alsót kérném somlói galuskával :D
21600on bővítenék,szval jó lenne ha haladnánk...
ha visszameg akkor szerintem 90%,hogy átviszi!
De BUX-ban egyenlőre dupla alj látszik!
célárak
22600
23000
23600
tegnap elfelejtettem elhozni a laptop tápkábelét, meg az internetet :D nem voltam itt..
de mit láttatok ? nem akart egyszerűen lejjebb menni ? hihetetlen hogy ez a 20700-20800 hányszor fogja már meg..most már át fogja vinni szerintem 4. szerre..
szerinted átviszi ?
nem is annyi. :D
10 napnál kevesebb időtávon. kb. 4.7 % os a túl teljesítés.
http://stooq.com/q/?s=es.f&d=20100630&c=5d&t=c&a=lg&b=1&r=bux
tehát a mostani 22350 ről indult esés óta jelentősen túlteljesítettük USA -t...nagyobb időtávon mondjuk követjük..de kérdés hogy ilyenkor mihez kell nézni az időtávot ? én a mostani esést veszem alapul.
1037-en volt az SNP mikor mi zártunk!
Szerintem tegnap már lehetett látni, hogy készülődik valami, abszolute de nem akartunk esni! Én ezért longozódtam, be!
Akárcsak Ricsi mikor már nem akarunk felfele menni semmire ő akkor szokott beshortolódni!
Csodabux már megint a világ fölött jár. kb. 2,5 % -al..
a tegnapi zárás után még esett USA, most meg a 0,8 % -os SP -re vagyunk +2,43 % -on.
manapság minden jó hír is csak max. 1 napig tart...szerintetek ezzel félbe szakadna a lejtmenet ?
Nah én megtettem,a reggeli longátlagomon rontok kicsit :D
Idáig jól nyomom :D