Igen, én is ki akartam szállni, de ezen a szinten már nem tartom érdemesnek...
Az dühít, hogy megelőztek :))
Igen, én is ki akartam szállni, de ezen a szinten már nem tartom érdemesnek...
Az dühít, hogy megelőztek :))
telkónál azzal számoljatok, hogy tavaly sok volt a vesztesége a legtöbb spekának.
Az árfolyam nyereséget szembe leht állítani a veszteséggel adózás szempontjából az osztalékot viszont nem.
Következtetés: Sokan kiszállnak vágás előtt.
Arrrgh! Ez a szutyok telekom most már tényleg kezd az agyamra menni. Még egy ilyen Tesco-s WC papírt!
Nah, ez jól esett. :)
Nincs mit! Én már léptem is, jó éjt és jó hétvégét!))
http://online.kbcequitas.hu/elektornikus_kermegbizasok
Az áraik szerintem jók. Nekem legalábbis...
K%H
Melyik banknál lehet nyitni? Bocs, de nem tudtam még utána nézni!
szerintem 2 év alatt talán 1x volt valami komolyabb gebasz vele nálam
Köszi, rövid időn belül lénem kell, mert így mindíg akkor van a baj, amikor kereskedni akar az ember! A mostani piacon nagyon résen kell lenni!
egy szar mindegyik
Talán a petire panaszkodnak a legkevesebbet
A hétszázát neki! Megint lefagyott az erste! Modjatok valami jó tippet, hova vigyem át az értékpapír számlát!!
Szívesen,hát akkor nem változtattak nagyon az áron tavaly óta.
Ezt az IQ irást:
Az amerikai fogyasztók pesszimizmusa jelentőseb csökkent áprilisban: a Michigani Egyetem fogyasztói bizalmi indexének érték 57.3 pontról "61.9 pontra - bő féléves csúcsra - emelkedett."
MAJD: A frissen közzétett adatok pozitív meglepetést okoztak, mivel az elemzők "átlagosan 61.9 pont körüli értékre számítottak".
Köszi, ennek utánanézek, mert kb. fele, mint amit most fizetek.
Alap esetben nem kell 1 éves szerződést aláírni,én aláírtam,mert így ingyen kötötték be.
What a fuck!! (bocsánat) Bakker kihozzák a michigent h szarabb, majd gyorsan jujjj mégsem hanem jobb, áááááá ezt a szemét világszemét bekötő ködösítést, ezt a puderezést (Fuck)