:))szép célok, irigyellek :) jó a kt, furcsa schez..
:))szép célok, irigyellek :) jó a kt, furcsa schez..
Nem sok mindenről maradsz le,én is csak a 5000. hozzászólásomra gyúrok :D Meg arra hogy 22e nél shortot nyissak,gyanús hogy az előbbi gyorsan meglesz...
mókázik :) ebben a magasságban már jó a short, mert legalább két napja itt vagyunk :))))
ma se leszek.
4650-4681 OTP rés ellenállás..most onnan fordultunk vissza
csak ez a fránya SP is eshetne még lefele..akkor mennénk mi is velük.
Itt ne is bővíts,ha mindenképpen ragaszkodsz a longhoz akkor 21300 de inkább 21600 felett tedd,bár csodálkoznék ha oda keverednénk :D
De a shortépítés jövedelmezőbb sztem....
Herci merre molyol,nem láttam mostanság a topikban.
Annyit olvasgatlak titeket, beálltam a fele longom lezárni. :D
mintha picit futik is javulnának, még nem tudom mit csináljak, bővíteni itt nem szeretnék
Megértem,elég nagy lendület kellene a felfeléhez,az most nem annyira látszik és ilyen magasságban a short a biztonságosabb.
080-on átfordultam shortba, lesz ami lesz... 200 felett a stop. Nem érzem elég erősnek a piacot egy jó longra, de lehet, hogy tévedek...
21200 magassága pedig ellenállás,vajon mellikkel tudnák áthúzni rajta?
Bár lefordulás sem zárható ki...kb úgy nézünk ki hogy akármelyik pillanatban összeesünk.
Csak nem esnek el elsőre a szintek kint
Hatiban a 700 egész jól tartott, közben meg már 21085
Ezt sosem értettem.
Vettél 25K-n mondjuk 2 kontit. 24,5K-n eladsz 1-et. akkor a maradék 1 25,5K-n nullában van. Aztán visszaveszed a másikat is 24K-n. Átlag máris csak 24,5K. Aztán így tovább, most kb 23K-s átlagod lenne.
Miért nem kezelitek a rossz pozikat?
És biztos, hogy long irányba? Bátor vagy. De lehet ebben is ráció. Mondjuk van néhány kontim még 25000 felettről. Lassan csak benyelem azt a veszteséget is.
De így az eredetit duplázod, nagyon messze lesz az átlag. Persze, ha tudod finanszírozni, előbb-utóbb újra ott lesz...
Én CSAK így szoktam járni. :)
:(
Na nem baj, ülök a shorton még... (Azaz köv. megálló 24k.)