Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Én tegnap fordítottam lo…

#274339 Benjoe

Én tegnap fordítottam longba, csak túl hamar, vert is a víz egész nap, meg éjjel. Egyszerűen para vagyok mostanában, ha longban csücsülök. Sokkal nyugodtabb vagyok, ha a shortom van bukóban, akár 1000 ponttal is. Jobban bízom benne, hogy ki tudom ülni.

Re: nincs cím

#274337 Alex74 Előzmény: #274330

ezer pontonként a duplája

az volt a baj, hogy a múltkor 200-300-500 pontonként bővítettem esésben a duplájával, a végére már rossz volt ránézni

most úgy tervezem (így kezdtem el), hogy 500 pontonként az előző szint +1-el bővítek (21595 1k, 2116 2k, 20809 3k, stb)

#274330 Ricsi Előzmény: #274326

Abból bármi lehet, én azért 2000 pontonként bővíteném...

Mégpedig a duplájával...

Vettél 22K-n 1 db-ot, aztán 20K-n 2 db-ot. Akkor az átlagod 20 670.

Aztán mondjuk 18K-n 4 db-ot, akkor az átlagod 19 140. Így az átlag nagyot jön le, sosem vagy nagyon messze.

Tudtam, hogy zárni kelle…

#274329 sbbacsi

Tudtam, hogy zárni kellett volna. Ha ennyire hülyén letapad és nem tud esni, akkor nem is fog.

Akármi lehet...

Méghogy gap down, usa zakó, 3% felett, majdnem napi min zárás majdnem és lóf*sz. Ja és persze mindezt úgy, hogy tegnap is felkötötték.

Ennyit a buxról...

Persze lehet mondani, hogy usa megállt 40-en, de kiakasztanak ezek a még nem-már nem lekövetések.

#274326 Alex74 Előzmény: #274321

tavaly még 100 pont mínusz után zártam

idén más lett a stratégia, a kettő között kellene valami. most épp 500 pontonként bővítgetem és nézem így mi lesz belőle

#274321 Ricsi Előzmény: #274319

Végülis, bármi van, kiülöd, így neked való. Akik kapkodnak, azoknak nem való szerintem.

#274319 Alex74 Előzmény: #274314

tegnap írtam, hogy nem sok van, majd szólok ha sírok :o))))

amúgy teljesen igazad van abban, hogy mindig más irányban állok, lehet nem nekem való a tőzsde? :o)

#274316 Profi_now Előzmény: #274313

Igen... kicsit manipula szaga van a mai napnak.

Bankadós hír után meglátjuk, mit dob ki a gép.

#274314 Ricsi Előzmény: #274307

Nincs ezzel baj, én is türelmesen tőzsdézek, de próbálok csak akkor türelmes lenni, ha jó irányba mennek a dolgok:)

#274308 kerikoma Előzmény: #274305

Nagyon ki pihente magát a srác:D

A mai nap brókerszemmel (Üzletkötőink véleménye)

--------------------------------------------------------------------------------

Buda elfoglalása

Szulejmán (Orbán Viktor) nem a mohácsi csata után, (választások) hanem kicsivel később kerítette hatalmába a budai várat.(Sándor palota) Aranyos trónusán nézte végig az elfogott katonák lemészárlását. (Személycserék minden szinten.) Szokása ellenére magával hozott két szultánfit, Szelimet (Szijjártó Péter) és Bajezidet (Varga Mihály), akiknek nevében Ali agával (Lázár János) küldött ajándékot (kedvesen fogadták Balogh Andrást a Fideszes meghallgatáson) Izabella királynénak (Lendvai Ildikó) és János Zsigmond (Mesterházy Attila) királynak.

A padisah a vár nyugati oldalán helyezkedik el. A török sereg mint valami gyűrű szorította körül Budát.

A budai siker elmélyítése szempontjából a magával hozott tatár hordát pánikkeltés és rablás céljából szélnek ereszti a környéken. (média hatóság, köztisztviselői, állami vállalati fűnyíró)

Amíg a magyar urak a török táborban tartózkodnak, addig a török katonák Buda megtekintése ürügyén a várba szivárognak. Szép csendben zaj nélkül elfoglalják a várat. (a parlament megválasztja köztársasági elnöknek Schmitt Pált)

Mire a padisah értesül a vár elfoglalásáról, leszáll az este. A táborból mindenkit hazaküld, Török Bálintnak, a hadsereg főparancsnokának kivételével. ( Bencze József búcsút inthet az ORFK vezetői posztjának)

Akik keménykednek a hódítókkal, azokat megsebesítik, megverik, megszidják, vagy éppen kiűzik Buda falai közül. ( Sólyom Lászlót nem indította újra a FIDESZ )

A magyarok nemzetközi segítségre sem számíthattak, hiszen nyugaton folyik a vallásháború. (euró és dollár csatája)

A fenti kis történet közel 500 éve történt, de hihetetlen, hogy egyszerű behelyettesítéssel oly aktuálissá válik, válhat még manapság is. Bár akkoriban nem kettő, hanem három részre szakadt az ország, de akkor és most is igaz: Több sebből vérzik. És a nagy padisahnak csak kevés várkapitány tudott ellenállni, azok közül is egy várkapitány az, aki meg tudta futamítani őt, Dobó István, akinek egri várát nem tudta a szultán elfoglalni. (Simor András sikeresen védi még az MNB várát

Nézzük a török sereg milyen katonákból áll:

Vezír (OTP): A szultán selyemzsinórt küldött neki, de 4300 Ft körül új vezír várható.

Szpáhi (MOL): Régen olaj helyett zab volt a kor üzemanyaga. Ezt a katonát 17000 Ft körül választanám, addig távolról figyelném, hogy viselkedik a csatákban.

Szerdár (Richter): Amikor a vezír nincs a csatában ő vezeti a sereget. 40000 Ft-nál őt választanám a sereg élére.

Mint tudjuk, a törökök híresek a fürdőikről, amihez főleg a meleg víz adta az apropót. Hát válasszunk mi is hosszabb távra ilyet ( PANNERGY ), de remélhetőleg nem 145 évre.

Hosszú távú tartózkodáshoz nem mindegy milyen ingatlanban hajtjuk álomra fejünket, és tároljuk a hadsereget. Tartós letelepedésre a Danubius és a Fotex a javasolt célállomás.

Hosszabb nyugati hódításhoz euró szükséges, nyertes csatákhoz legyen ön is OTP euró kötvényes !

Az izomláz legyen Önökkel. Óvatos és sikeres kereskedést!

Ziegler Mátyás (Győr)