Regisztráció Elfelejtett jelszó

Betéti kamatok

Re: nincs cím

#350085 banyaiz Előzmény: #350078

Belgák úgy tudom, és ez csak egy fióktelepük. Belga állami garancia 100 k eurig, ha jól emlékszem. Azért ne legyen rá szükség. :)

#350072 banyaiz Előzmény: #350068

Nincs mit, amatoregy az ötletgazda.

Amatoregy: ez derék szokásuk, csak tartsák meg minél tovább. :)

#350071 Rozsdáskilincs Előzmény: #350063

Volt egy idő mikor arcátlanok voltak. kamatokra már nem emlékszem de arra igen hogy arcátlanúl megelték a költségeket. Igaz nemtartott sokáig.

#350068 Rozsdáskilincs Előzmény: #350047

Felhivom őket ha ezt tényleg adják jobb nincs a piacon, köszönöm

Mostanság tele a tököm velük a módositásaik miatt.

#350060 banyaiz Előzmény: #350048

Amíg 7% felett vannak nekem jó. Remélem nem csak 1-2 hónapra akcióztak aztán vissza 6%-ra. :)

#350043 Rozsdáskilincs Előzmény: #350035

A honlapjukon nem ezt olvastam. Kavarnak rendesen azok is pedig eddig világosan beszéltek nyomatják az 5 éveset arra van 7,91 nem?

#350035 banyaiz Előzmény: #350022

Köszönöm múltkori ajánlásodat axával kapcsolatban, meg vagyok velük elégedve eddig, nagyon profin ment minden. Online számlanyitás kb 1 hét múlva megkaptam papírokat, le kellett ugorjak Pécsre azonosításra mert nálunk nincs fiókjuk, amúgy simán ment minden. Ami még nem annyira tetszett, hogy ehhez a számlához nem adnak online felületet, csak telefonon, mondjuk ha ezt a kamatot tartják hosszabb ideig nem gond ez. :)

Rozsdáskilincs: Axabank.hu 7,91% látra szóló

#350021 zeeh_ Előzmény: #350020

CIB 2012 B kötvény 7,5%-ot hoz és havonta állapítják meg a kamatot.

A bankok most jellemzően nem adnak nagy kamatot, nincs szükségük lóvéra, bezzeg 2009 elején sorban álltak az ügyfelek pénzéért...

Sziasztok Ki mit tud a …

#350020 Rozsdáskilincs

Sziasztok

Ki mit tud a forintbetét hozamokról? Nekem eddig 5,5% sikerült találnom. Elég gyengusz:(

Hosszútáv nemérdekel.

Akciós betéti kamatok

#337906 zeeh_

http://penzcentrum.hu/images/content/201012/22-ftbetet1222.jpg

Három betűs bank még mindig a sor végén.

Nem nagyon van szerintem még egy bank, amelyik ennyire pofátlan módon áthárította volna a különadót az ügyfeleire a díjemelésekkel + betéti kamatok alacsony szinten való tartásával. Vicc, hogy alapkamat alatti kamatokat kínálnak.

http://www.penzcentrum.hu/cikk/1026393/1/alapkamat_feletti_akcios_betetek_hova_tegyem_a_penzem

#274168 Fornit Előzmény: #274160

Ja vonzó az évi 4,45%.

Az angol fontét is néztem régebben az volt aztán csak a fhos igazából.

Micsoda hatalmas kamatok…

#274160 zeeh_

Micsoda hatalmas kamatok vannak mától a CIB-nél. 5% a plafon, ami mindenki számára elérhető és nem kell 26 db feltételt teljesíteni hozzá.

http://www.cib.hu/maganszemelyek/kamatok/forint_kamatok/index

Persze azért árat is emelnek rövidesen, a Classic számla 249 Ft-os havidíja 299 lesz.

Egy nagy kalap **** lett ez a bank.

Szerencsére a Kamatkirályhoz nem nyúltak hozzá jelentősen, így azon nettó 5,5% körüli kamattal ketyeghet a parkoltatni kívánt zseton.

#231605 Euroman Előzmény: #231591

remélem ennyiért nem hagyják bent az emberek...meg kötvényben sem...viszont ők kockáztatni sem fognak....legjobban teszik, ha kiveszik....rohadt bankokat büntetni kell!!