Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

Re: GL

#27399 Sly-- Előzmény: #27380

Én meg Veszprém megyében vagyok, meg Inviteles is vagyok és netem is volt. :-)))))))

De inkább ne lett volna...:D

#27380 Atesz11 Előzmény: #27330

Ez érdekes!

Nekem sem volt netem délután1ig,pedig nem Inviteles vagyok.

Bakonynetem van egy ideje.Veszprém megyei cég.

Úgy volt,hogy karbantartás lesz az éjjel,erre összeomlott az egész rendszer.

#27330 Kissherceg Előzmény: #27323

invitelnél volt a gond megint, sajnos nem a mi hibánk :) Az oldal motor fain.. :( Azt hittük megfelelő helyet választottunk, mert annyira nem olcsó, de tévedtünk...

#27323 exmnbs1 Előzmény: #27162

Kurva hosszú időnek tünt még nem működött a SY, pedig nagyon hamar helyreráztátok.

Kósz Herceg)))))))))))))))

#27162 Mercurius Előzmény: #27103

És az Andrássy-n le is állítják a forgalmat miattad, hogy másoknak is rossz napja legyen?

Amúgy kössz.

Én tudtam volna aludni, csak nem mertem... :-D

#27103 Moiser Előzmény: #27101

Most keltem, 4re mennem kell (pedig nem vagyok pék), nem birtam elég mélyen aludni, nyűgös vagyok és fázom :) Merc, jobbulást!

#27101 Mercurius Előzmény: #27099

Ez egy kibeszélő topik? Kipróbálom:

lázas vagyok basszus, fáj a torkom, fáj a fejem, és az emésztőrendszeremet... ezt inkább hagyjuk...

#26767 Rowan Előzmény: #26721

Aztán gyorsan még ebéd előtt megváltották a világot. :) hja kérem, ez Amerika :))

#26721 Moiser Előzmény: #26711

Nyitásra beértek azok is dolgozni akik tudnak olvasni, és kierült nem jók az adatok :)

#26715 Waszeitung Előzmény: #26711

Állítólag mégsincs vége a válságnak most erre esnek :D

Oti miatt nem aggódnék,nála fontos a futimozgás :D,és vkinek nagyon kell mert nem hagyják esni....

#26711 Rowan Előzmény: #26703

Ez nem igaz, nem tudtam ideérni záróra, hülye vendég a lökött szövegével feltartott :((

Nem tudtan eladni az OTI-mat, most meg a nyüves USA szakad, holnapra bukó lesz a mai nyerő :(( (hangosan visító smiley!!!!!)

Tényleg, mi a franc bajuk lett hirtelen usákoknak?