....és jobb ez a Bakonynet, mint az Invitel vagy olcsóbb?
Én meg Veszprém megyében vagyok, meg Inviteles is vagyok és netem is volt. :-)))))))
De inkább ne lett volna...:D
Ez érdekes!
Nekem sem volt netem délután1ig,pedig nem Inviteles vagyok.
Bakonynetem van egy ideje.Veszprém megyei cég.
Úgy volt,hogy karbantartás lesz az éjjel,erre összeomlott az egész rendszer.
invitelnél volt a gond megint, sajnos nem a mi hibánk :) Az oldal motor fain.. :( Azt hittük megfelelő helyet választottunk, mert annyira nem olcsó, de tévedtünk...
Kurva hosszú időnek tünt még nem működött a SY, pedig nagyon hamar helyreráztátok.
Kósz Herceg)))))))))))))))
És az Andrássy-n le is állítják a forgalmat miattad, hogy másoknak is rossz napja legyen?
Amúgy kössz.
Én tudtam volna aludni, csak nem mertem... :-D
Most keltem, 4re mennem kell (pedig nem vagyok pék), nem birtam elég mélyen aludni, nyűgös vagyok és fázom :) Merc, jobbulást!
office végre felment, na dőlök.
Jobbulást.
Ez egy kibeszélő topik? Kipróbálom:
lázas vagyok basszus, fáj a torkom, fáj a fejem, és az emésztőrendszeremet... ezt inkább hagyjuk...
mennyi szar szoftvert kell feltelepítenem a gépre.... brrrrrrrr
Aztán gyorsan még ebéd előtt megváltották a világot. :) hja kérem, ez Amerika :))
:))))))))
Nyitásra beértek azok is dolgozni akik tudnak olvasni, és kierült nem jók az adatok :)
Állítólag mégsincs vége a válságnak most erre esnek :D
Oti miatt nem aggódnék,nála fontos a futimozgás :D,és vkinek nagyon kell mert nem hagyják esni....
Ez nem igaz, nem tudtam ideérni záróra, hülye vendég a lökött szövegével feltartott :((
Nem tudtan eladni az OTI-mat, most meg a nyüves USA szakad, holnapra bukó lesz a mai nyerő :(( (hangosan visító smiley!!!!!)
Tényleg, mi a franc bajuk lett hirtelen usákoknak?
már hízlalják a donor malacom :D:D
Részvétem,donorkeresés remélem folyamatban van :D
nekem nem bírja a májam :)))))))