Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#274141 Zabás Előzmény: #274137

Szerintem mi meg megelőlegeztük az esést, mikor ők felfele mentek, építeni a jobb válat mi akkor is esegettünk!

Így szerintem egyenlőre nincs komolyabb ok nálunk a beadásra, kéne itthon is egy kis emelkedés, hogy bátrabban lehessen adni feljebbről!

Én ezért nem várok egyenlőre itthon világvégét, a BUX promt ég az eddigi alj közelében sincs! 20159 volt, míg a hati új aljon van!

#274137 _pda_ Előzmény: #274135

szerintem még abban bízik mindenki, h usákok nem zárnak a vízválasztó szintek alá

#274135 sbbacsi Előzmény: #274133

Örülnék neki.

Nem szívesen zárnám a shortot, de most nagyon megállt a lendület lefelé.

Usa függőlegesen esik. M…

#274131 sbbacsi

Usa függőlegesen esik. Mi mikor? :)

(Nem longos választ várok. :))

Na amíg rajzolgattam és …

#274125 Zabás

Na amíg rajzolgattam és számolgattam USA nagyon nem akarja támogatni a longjaimat :(

Szépen néznek ki!

De ők szépen megcsinálták az esésnek a korrekcióját amiből mi totál kimaradtunk, ezért nem gondolom, hogy továbbra is rühes kutyaként fogjuk őket követni. /jobb vállat ők korrekten megcsinálták/ Minket meg tarkón basztak, úgy, hogy azt a jobb vállunk bánta, lecsúszott!

Ezt sikerült összehoznom, lehet matekozni :)

http://www.imagebam.com/image/08c90f86471061

#274116 Alex74 Előzmény: #274114

ez tetszik, bár én túl hamar longolódtam be, de valami ilyesmire gondolnék szintén

#274107 Hibaz Előzmény: #274103

Ezért longolsz,mi ??? :)

De én nem erre gondoltam....26200-től volt 2 hullám,ahol kb. 3000 pont esés volt....

Az utolsó csúcs valahol 22500-23000 között volt.......ezért benne lehet a 19500-20000 környéke....feltéve ha szabályos a dolog,ha majd akar,ugyis fordul.....

mentem dolgozni....

#274098 Hibaz Előzmény: #274090

Nem tudom,de nálam még nincs kijelölve az Eliot 5.pont naposon,26200 óta....a legtöbben már a B.pontot számolgatják.......

#274093 Zabás Előzmény: #274090

SC sem azt jelenti amire gondoltok:

What Does Short Covering Mean?

Purchasing securities in order to close an open short position. This is done by buying the same type and number of securities that were sold short. Most often, traders cover their shorts whenever they speculate that the securities will rise. In order to make a profit, a short seller must cover the shorts by purchasing the security below the original selling price.

Also referred to as "buy to cover" or "buyback".

Short squeeze: A shortolók kifacsarása. Akkor következik be, amikor nagyon sokan vannak short pozícióban, vagyis spekulálnak árfolyamesésre, de az ehelyett gyorsan és nagymértékben emelkedni kezd, ami arra készteti vagy kényszeríti őket, hogy vásárlásokkal lezárják pozíciójukat, ami további gyors áremelkedést indukál.

Igazából SQ-nak kéne nevezni! :)

De ettől függetlenül mindenki SC-ik /Short Covering-ozik!

#274090 Ricsi Előzmény: #274088

A 700 fogja, még a vak is látja. De ha betörik, akkor nagy esés lehet, olyan SC fordítottja...

Nem tudom, annak mi a neve...

A tavalyi évet végigshor…

#274086 Ricsi

A tavalyi évet végigshortoltátok, most meg végig akarjátok longolni? Nem értelek titeket, bár nekem ez nem is kötelező...

:)