Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Re: Holland-Szlovák

#274009 gentlemanus Előzmény: #274001

Sumér testvérem, hiába na, muszáj gyakrabban szétnézni a világban... :DD

Desztináció felfedező túrákat kell pár DAX kötés között beiktatni, hogy folyamatosan képben legyen az ember... máskülönben lemarad az ember, mint Blatter a fociban....

Nagyon szépek ezek a lányok ....

Hiába na..... a hegyi levegő jót tesz nekik.....

Már-már vetekednek az igazhitű magyar lányok, asszonyok szépségével.

De egy hangyányival mégiscsak lemaradnak. :DDDD

De nem hagytam magam, és ellenük tettem oddsot, a japán szamurájokra.

:))

#274001 Sumér harcos Előzmény: #273862

ezt nem is gondoltam,hogy paraguay ennyire gazdag a kincsek vonalán:)))

keveredik fehér,fekete,indián....van vérvonal...ügyesek,no....:)

Re: nincs cím

#273943 Fornit Előzmény: #273675

Végsősoron brazil győzelemre tettem meg arra hogy nem lesz kiállitás a mai 2 meccsen.

#273845 Sumér harcos Előzmény: #273844

lehet,hogy ez részegen megy közvetiteni....már komolyan.....kapatos,mint "Su Elen"(Samantha a dallasból).........:)

mert ennek aztán,nagyon úgy néz ki,mind1 ki van pályán,ki nincs-ki tartozik ahhoz a náciohoz-ki nem.....fújja,mintha vuvuzellába ült volna....

#273844 Sumér harcos Előzmény: #273843

vagy,hogy az olasz csapatból nagyon hiányzik Zidane,állitása szerint...az egyik olasz meccsen...:)

már nevetni sem tudok a sok hátszeles nem odadvaló emberkén a csatornáknál.......

#273843 Scipio Előzmény: #273834

Akkor nem csak nekem tűnt fel, hogy a 3. gólt az ismétlésnél szerinte már ő lőtte... De legalább már nem támadja Dungát a sajtó, hogy nem vitte ki Robinhot - ő ugye Gundel szerint otthon maradt... :))

Azért az sem volt semmi, amikor a német meccset úgy kezdte, hogy Özilt összekeverte Klose-val, nagy a hasonlóság...

#273833 Sumér harcos Előzmény: #273818

"Nem elég, hogy a Németország elleni csúfos vereséggel Anglia kiesett a vébéről, még meg is lopták a csapat több tagját. A szállodai dolgozók készpénzt, mezt és alsónadrágot vittek el tőlük - írja a Guardian.

A lopás még június 21. előtt történt, de csak hétfőn hozta nyilvánosságra a dél-afrikai rendőrség. Az angol válogatottnak szállást adó Royal Bafokeng sportkomplexum dolgozói lopták meg a játékosokat. Elvittek 500 font (kb. 175 ezer forint) készpénzt is, de jobban érdekelték őket az emléktárgynak is beillő holmik.

Így új gazdát talált egy medál, néhány mez, sőt még alsónadrágok is. A lopást június 26-án, szombaton jelentették be a játékosok, a rendőrség pedig egy nap alatt elfogta a tetteseket, akik a szálloda dolgozói voltak. A házkutatás során valamennyi lopott holmi előkerült.

A tetteseket már el is ítélték: három év börtönt kaptak, valamint 6000 rand (kb. 185 ezer forint) pénzbírságot kell fizetniük."

Holland-Szlovák

#273773 Sumér harcos

"A Guardian szerint 60 yardos passzt adott De Jong, az meg 54 méter körül van. Azt érdemes kiemelni, hogy De Jong a labdaszerzés után először felnézett, majd gondolkodás nélkül támadásba lendültek, mert a mai fociban a legfontosabb tényező, hogy egy csapat milyen gyorsan tud védekezésből támadásba váltani, ahogy ezt az angolok is megtanulták tegnap."

Re: nincs cím

#273675 Koffein Előzmény: #273670

:)

Én nem mernék ilyenre tenni, talán több mint 1,5 vagy 2,5gól születik, vagy hogy mindkét csapat rúg-e... anno ha jól emlékszem a manchesterrel szívtam meg, megtoltam rendesen, hogy nem lesz kiállítás és az utolsó percben történt a kiállítás, úgyhogy a kiállítást követően le is fújta a bíró, nem kis pénzem veszett oda, egy rossz belépő miatt :-S