gyere, de komolyan!
gyere, de komolyan!
reggel 8-kor indulok 13-ra haza kell érnem...
cimet priviben ird meg...
Itthon vagyok, gyere.
Kb mikor?
majd megemelem. Állítólag ezek közel 60-70 kg-osak.
Egyébként van tescos akkus fúró kibirta az építkezést. :DD
A márkás gyalu, meg szalagcsiszoló meg megadta magát. Még szerencse, hogy 3 év gari volt rá, igy mire végeztem ki is cserélték újra...
Holnapi nap délelőtt?
Hmm, nekem van, de az olcsóbbat vettem, kb 10 éve, 16xe ft volt, és nem jó,
Egy jó asztal 250-300e ft....
Ez a teszkós akkor sejted, higy milyen lehet.
Én akkoriban az arnold sporttól vettem...
És tényleg baromi nehezek......
Használt biliárd asztalt keresek. Erre a mostani tescos ujságban (2010.11.10-25)van egy:
213*116*79 54.990,-
Szerintetek gagyi? A gyerekeknek venném, használtak vagy nagyon nehezek, vagy nagyon drágák.
Tipp?
Eladó a képen látható GRACO Lovin'Hug - Paris típusú szuperkényelmes, 6 sebességes szobahinta, megkímélt, teljesen újszerű állapotban. 0-12 hónapos korig, 13 kg-ig használható.
Egyszerű használat:
- szuperkényelmes 6 sebességű hinta
- tárolás céljából összecsukható
- egyszerűen hozzáférhető tálca
- leszerelhető fejtámasz
- géppel mosható huzat
Kényelem:
- 6 hintázási sebesség
- extra párnázású üléspárna a tökéletes kényelem érdekében
- 4 fokozatban dönthető ülés
- 5 pontos biztonsági öv
Szórakozás:
- mozgó játékkar 3 puha játékkal a vizuális ösztönzésért
- levehető „Mix & Move” játékok
- elektronikus egység zenével, órával az automatikus kikapcsolásért.
A hinta tényleg nagyon kényelmes, hatalmasakat tudnak benne aludni a babák. Mivel összecsukható, viszonylag kis helyen tárolható. A játékkar kihajtható. A tálcában még elfér pár pici játék, amivel hintázás közben elszórakoztatja magát a baba. Elemmel működik, ami benne van elem, azt adom hozzá.
irányár. 29 000,-FT
én nem főzetek,csak a nagyszülők. van benne ami már 30 éves. előbb utóbb majd jó lesz valamire:)max csapok egy nagy házibulit 1 hétig :D
ők megisszák,te megeszed őket,és mindenki jól jár(négykézláb ) :D
nem tudom, hogy a halak mit szólnának, ha pálesszel tölteném fel az akváriumot :)
Csak azért mer erre a hirdetésre válaszoltál!
Én örülnék neki, fúrnék az oldalára egy kis leeresztőt magamnak :)
ezt október előtt kellett volna eladni... most az új törvény szerint már jóval kevesebbet ér, csak azért mondom, mert én is főzettem/főzetek.. sokat esik az ár... :(
ha már feljött ez a topic. van 300l nagyon jó minőségű házipálinkám amit (mivel én nem iszom ) eladnék. nem szeretnék literenként foglalkozni vele,min. 10l , ha vkit érdekel... kb 3000/l
120 literes íves akvárium teljesen berendezve és az alatta lévő hozzá készített cseresznyeszínű, 2 polcos újszerű szekrénnyel eladó. tartozékok: hátsó sziklahatású háttér fal, növények, díszek/ ágyú, hajó, vár, hordó stb../ , 2 darab fűtőtest, 2 db szűrő-levegőztető, világítós tető, 2 háló, 2 hőmérő.
80 000,-Ft Az Ár IRÁNYÁR
családi hagyatékból jelképes 50 .000 Ft-os áron szeretnénk eladni , a mellékelt képen látható zongorát.
A zongora páncéltőkés, bécsi mechanikás hangszer a múlt század elején készült és a korához képest nagyon jó állapotban van , kis beállítással használható.
Karcmentes Dezent V 6,5*15 (ET42) 5 csavaros (talán 5*108 - Ford felni) 3 ekm-t futott michelin gumikkal (195/65 R15 H) eladó. (4 db)
Győrben, ha minden jól megy csütörtökön nyitunk.
Shadow Rock Pub lesz a neve.
Stockos tagoknak 10% kedvezmény =)
Kb. 10 motornak van parkoló az udvarban.
Győr, Tihanyi Árpád u.16.
Milyen sörözőbe és hol van? Látom jó az ízlésed... Be térnénk oda mocival haverokkal, persze csak alkhol mentesre:D
Péntekre tudok mondani valami pontosat. Addig nem sokat leszek gép előtt.