reggel még az ötös lottó eufóliája alatt voltam! :))
Reggel volt ott,aki akart adhatott :D
:D:D most nem:-) 900 alá kellett volna mennie egy cseppecskét...
21250-21300-ig felmehetne a hati nálam csati tető kb. ott van!
tökön szúrásomra gondolsz? :D
tetejénél araszolgat, no sikerült lezárni pozit 21k felett:)) remek érzékkel:)
én most ezt a csatit figyelem
Tetejénél szándékozom adni! /aljánál vissza venni/
http://www.imagebam.com/image/2496c686314771
1,5% KT-nél nem merek adni!!
:)) szerk: Én beálltam zárni, de nem akarják az igazságot:)
Buxi lentebbről szokott pattanni,nem nagyon látom most a felfelé utat,de hatiban ez a szint is erős,nehéz most a döntés hogy meddig tartsam hatit,20 v. 20e-ig :D
Molly kitesz magáért ismét,hetedszerre fut neki 19e nek,Oti támaszon,Rg is esett eleget hogy emelkedjen,szval korrekcijó vajon?
Usákia dönt....
USA itt toporog nullán..erre a fene nagy hétvégi hűhóból csak erre futotta...hát szerintem lesz elmozdulás kinnt..remélem lefelé...
na megyünk vacsorázni...jó trédelést..majd este jövök.
ha mégis sok szopó lesz...
Fene nagy kedvvel és lendülettel 22,3e fölé nem bírt menni hati,most sem várható tovább fel...
Én most úgy gondoltam, megvolt kb 500 pont nyerő, azt elteszem, már nem veszik el tőlem. Most várok egy kis emelkedést, hogy újra nyithassam őket. Morcos lennék, ha itt állnék short nélkül a nagy eséskor.
én még figyelő állásban, szerintem lesz egy fel kör és utána jön majd az armeggedon! :)
Aminek a célára nem 17,200 :))
Én még felvárom, hogy a shortosoktól elvegyék a nyerőt, sőt SC-ket kikényszerítsenek és így elég magasról lehessen építeni a shortokat ami sokáig fog tartani!
én itt vagyok közbe...
Hát mi is szépen esegetünk..pont jó ez az iram..
Zabás te shortban vagy ugye ?
és viszek mindent tovább..
most nem szeretnék már ugrálni...17.200 a célár.
és nem szabad ész nélkül ráadni..1 héten max. egyszer, és csak kicsit, mert az előző lejtmenetnél is megtréfálták a shortosokat.