Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Dühi

Re: nincs cím

#274927 Barka Előzmény: #274784

Váóó!

Azt mondja a Nagyi,ő sokkal kevesebbért megivott volna vele egy bambit!:))

#274784 BudFox Előzmény: #274663

igy is úgy is :D

megvette pl. a Zimányi Lindát hétvégére 500 ezerért, meg a Horváth Évát is ugyanannyiért:D

itt láttam őket..persze ez már több éve volt :D

majd fórumtalálkozón mesélek többet :-)

#274677 KawaBazsy Előzmény: #273598

Van négyüléses Ferrari, de az orrmotoros. Márpedig az autók autója középmotoros, cabrio vagy targa, sokhengeres (no Lotus Esprit :-), s legalább 8 ezret forog! :-)

#274659 BudFox Előzmény: #274658

éppen most vettem elő az én szelvényemet is...2 db 1 -es van....ez nem sokat ér :D

#274658 BudFox Előzmény: #273581

Júúúúúj, ez nem sokkal ment mellé...

én ismerem mondjuk az 5,1 milliárdot megnyerő embert..aki itt lakik Sárváron...de te lettél volna a 2. ha megnyered....

az a szemétség hogy a 3 -as ilyen keveset fizet csak.

kitartás.....lesz ez még jobb is.

#273598 Zabás Előzmény: #273594

anya, apa,és a gyerek!

de egy Ferrarihoz, ha nincs is család, legalább 2 nő dukál! :))

#273594 KawaBazsy Előzmény: #273590

Nincs hátsó ülés. Az a gép is középmotoros. De kérdem én, minek? Ha Ferrarira telik, akkor egy SUV-ra is..

#273584 KawaBazsy Előzmény: #273581

Tavaly öreganyámnak hasonló milliárdos nyeremény mellett négyese volt. Méghozzá úgy, hogy az első 4 bejött neki, csak az ötödik nem, s végig nézte.. :-)

Amúgy meg játszhatnál több szelvénnyel is. Legalább kipróbálnám az új, 458-as Ferraridat.. :-)

Na gyerekek majdnem végl…

#273581 Zabás

Na gyerekek majdnem végletért tőzsdei pályafutásom, vagy egy új kezdődött volna!

Ötöslottót kihúzták 1 hajszálnyira voltam a szívinfarktustól, ugyanis:

ezek voltak az én számaim:

11,18,26,64,82

nyerő számok:

11.18.26.67.83

Nem csak kitalálom:

http://www.imagebam.com/image/ef89d086280898

És a legszebb az egészben, úgy lett lottóm, hogy mikor a PC tápért mentem, csak 20K-m volt és nem tudod visszaadni a fószer és el kellet mennem felváltani a pénzt! Elsőnek egy ABC-be mentem be de ott sem tudták felváltani pedig üditőt akartam venni és ott ajánlotta a a pénztáros a lottózót!!

BEJÖTT :))) Ennyit még sosem nyertem lottón, örülök neki, de kicsit csalódott vagyok, hogy csak egy picit lőtt mellé! Ez van örülni kell ennek is!!!

gk

#273555 Waszeitung

Bakker,az árgyélusát céges tippmixen megtettem Német-Angolt 4-2ra erre az egyik gólt nem adták meg a szigetországnak,pedig egyedül vittem volna a kasszát! :(