Regisztráció Elfelejtett jelszó

Harcsa vagy Süllő

Re: nincs cím

#274674 Bakiba Előzmény: #274672

KCU0 stop kivág, kezd izgalmas lenni reggel folytatás addig békén hagyom:))

Chf stop bent:))

No, KCU0 164 eladás, sto…

#274661 Bakiba

No, KCU0 164 eladás, stop 0-ban, 100k eurchf 1.32018 vétel stop 0-ban ezt gondoltam mára. Valahogy még nem jó ez így, de csiszolom:))

Tőke 50% betéve:))

#273782 Spade Előzmény: #273775

És megjegyzem anno amikor valakit szivattatok a beírásai miatt robajjal pont azért szóltam be h nem kéne. (és ott is hagyta azt a topikot ezután) ......a beírásokat meg kellene becsülni nem pedig megköpködni, mert ez lesz a vége h hetente elég egyszer beleolvasni a topicba....az meg kinek jó ?

#273781 Spade Előzmény: #273775

Ez nem személyeskedés volt és nem is neked szólt hanem általános elgondolkoztatás.

.

Másrészről pedig én leirtam a nagy trendeket hónapokkal előre most is leirtam, mi véárható mire kell figyelni, azért nem fogom leírni mindennap kétszer h jó sok beírás legyen :) amúgy meg ugye 1 nap alatt csak 1 nap telik el nem pedig hónapok h változna a helyzet...

.Tehát nem személyeskedés csak összefoglaltam az okokat h mi vezetett ide amit szóvá tettél, de ha csak költöi felvetés volt a részedről akkor bocs :)

#273775 lackok Előzmény: #273722

Ezt most miért nekem mondod 1700 hozzászólásra? Te sem írsz már túl sűrübben mint hetente akkor is a Notebook meg a Foci VB topicocba nem...:)

Látod ez a baj, hogy megint személyeskedés-re kell reagálnom....

#273722 Spade Előzmény: #273578

Lackok,

"Hát igen..lassan ott tartok, hogy elég heti egyszer benézni...oly kevés a komme"

.

lehet h nem benézni kéne hanem irni, nem csak fogyasztamni azaz olvasni hanem irni is nem ? és akkor többen lennének.

AZ első (kegyelem)döfést a fizetős blogok írása meg propagálása adta, ezt mondjuk láttam az első pillanatban is h ide vezet......más minek irja le ingyen a gondolatait h megint mások pénzt kérnek érte ?? De ezzel mindenki szegényebb lesz még az is aki pénzt kér h tolja az okosságokat....evvan

#273698 banyaiz Előzmény: #273578

lehet a nyár miatt sokan nyaralnak vagy passz. Sajnálom én is, hogy sokan nem írnak már, én mindenkinek a véleményére kíváncsi lennék.

Mondjuk amikor azon megy a vita ki a jobb kereskedő az fáraszt , minden más érdekel. :D

#273578 lackok Előzmény: #273573

Hát igen..lassan ott tartok, hogy elég heti egyszer benézni...oly kevés a komment. A DAX topic is gyakorlatilag kihalt...:(

#273573 surrano Előzmény: #273478

nekem sok nyero tradem volt a te beirasaid alapjan, koszonom!

persze sokmindent nem jatszottam meg abbol amit mondtal, de az elsosorban a sajat korlataimnak koszonheto.

sokat veszitene a stocky ha te is elmennel innen.

#273549 Sumér harcos Előzmény: #273478

volt rá példa,hogy nekem is sikerült....volna,ha azt teszem amit előre mondtál....

pl. csak emlékezz a kedvencedre április végén:)

ugyan olajnál tavaly volt,thanks:)

idén meg ijesztően önfejűen működöm,szinte minden hullámban 1 bizonyos,hogy vhonnan daxli shortom van,hála wax daxcerti adta lehetőségeinek:)

#273545 banyaiz Előzmény: #273543

szép. Sió jól meg lett halasítva pár halastónyi mennyiség került bele. Szálkán sajnos nem voltam kint hétfőn-kedden de durva állapotok lehettek arra felé is.

Nekem nem sikerült fognom, spicceztem de apróhal jött csak, annyi a szúnyog felért egy véradással. :D

#273543 vandrew Előzmény: #273495

"a heti esőzések miatt egy csomó halastónál volt gátszakadás..."

Hát sajna ez így volt. Sötétvölgyben gátszakadás nem volt, de a megáradt horgásztó szintje néhol átbukott a védtöltésen (emiatt a 6-ost órákra le is kellett zárni).

Alább linkelt két kép jól alátámasztja a leírtakat:

A tóról egy korábbi kép:

http://www.imagebam.com/image/c9565d86233585

06.21-én kora este:

http://www.imagebam.com/image/3de07186233662

Ami a horgászatot illeti, nos szerencsére hal azért maradt a vízben. Ma ugyanúgy megfogtam a 7 pontyot (legnagyobb 4,20kg), mint a vihar előtt...

#273528 archenius Előzmény: #273478

Sajnálom, hogy pont azok az emberek hagyják itt a fórumot, akikre érdemes volt figyelni. :(

#273495 banyaiz Előzmény: #273478

:) de miért veszekednek azon emberek, hogy ki a jobb trader, én ezt nem értem szla úgyis mutatja , hogy jó e az irány.

Engem soha nem zavart ha kerestem x idő alatt y pénzt más pedig 3y-t. Ügyesebb volt, vagy nagyobb kockázatot vállalt, vagy mindkettő aztán annyi.

Viszont amit te kereskedésedből láttam itt a fórumon, kíváncsi lennék mekkora hozamot érsz el egy évben full tőkére. Ritkán láttam rossz irányba álltál volna.

-----

Voltam horgászni, a heti esőzések miatt egy csomó halastónál volt gátszakadás, vagy vízátfolyás környéken, és ahová járok hétfő, kedden 1- 1,5 méterrel megemelkedett vízszint (57 ha-nál nem gyenge vízmennyiség) és a zsilipen keresztül egy csomó hal elment . A réten szedték össze a 10 -20 kiló közötti amurokat pontyokat a helyiek. Ráadásul csónakom is rövid pórázon volt már majdnem ment búvárkodni, pereméig volt a víz belülről.

#273483 Amatoregy Előzmény: #273478

Nekem sikerült. Köszönöm!

Fxpro demo. Ott van külön jelszo is ami csak olvasásra jo kereskedni nem lehet vele.

No, elegem lett az okosk…

#273478 Bakiba

No, elegem lett az okoskodásokból és a veszekedésekből!!!!!

Ha minden igaz, csinálok 1 :)) 10000$ tőkéjű számla próbakereskedését, ha nem lesz 1 hét alatt a tőke 110% -on akkor abbahagyom az írogatást. Viszont elvárnám azt, hogy aki keresett a közel a 1.5 éve beírt pozijaimon, az legalább jelezze hogy sikerült:))

Szerdáig kitalálom hogy, hogy legyen ez az egész, de várom a ti tanácsaitokat is:))