Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Foci VB

Re: videóbíró....

#273534 banyaiz Előzmény: #273533

vagy legalább a gólokat visszanézni, les volt e, és kapufákról hová pattant laszti.

#273533 Zotya32 Előzmény: #273531

félidőnként 1-2 lehetőséget kéne adni a csapatoknak, vhogy úgy mint a tenisz "sólyomszeme"

#273531 banyaiz Előzmény: #273523

Ricsi azt mondta volt lassítás.

Hát kiesett utsó csapat is akinek szurkoltam, elég csalódott vagyok mert ebben benne volt nagy meccs legyen erre ilyen gólt kaptunk.

Mekkora **** szabály a bíró látja, hogy rossz döntést hozott de meg kell adnia mert videó alapján nem változtathatja meg, ez tönkretette az egész meccset, az a nagy védelmi hiba 2. gól áhhh, még jó nem tettem pénzt mexikóiakra, gondolkoztam rajta rádobok vmennyit, guta ütögetne akkor.

Akpo7: kellene nagyon videóbíró legalább nagy tornákon, kupákban, érdekes mikor akinek szurkolok az kap így gólt az nagyon bosszant, német-angolon, németekkel szimpatizáltam így annyira nem kavart fel az eset. :D

videóbíró....

#273514 Zotya32

No, ez durva volt... nem az volt eddig, hogy helyszínen nincs lassítás a kivetítőkön?

Rosetti jól tette, hogy nem vonta vissza a gólt.

Re: Roberto Carlos HI-HE-TET-LEN gólja

#273503 Zotya32 Előzmény: #273502

mert egy "gyökér" olasz.... :)

ez is az angolokat minősíti, hogy olasz (volt?) a válogatott vezetője....

#273502 joco9 Előzmény: #273499

Nekem az Angolok egy ember miatt nem szimpatikusak az pedig az edzőjük hogy a fasba lehet otthon hagyni európa leggyorsabb szélsőjét(Walcott) egyszerűen nem értem

#273497 banyaiz Előzmény: #273496

nekem angol középpálya is csalódás volt, Rooneyt nem is tudták egyszer sem normálisan kiugratni 4 meccs alatt. Vagy széleken elmenni, hol voltak felfutó szélső hátvédek, vb előtt esélyesnek gondoltam őket címre, de ezzel a teljesítménnyel csoda csoportból továbbmentek.

#273496 akpo7 Előzmény: #273493

A nagy reszuk mar ott szuletett, nevukrol nem tehetnek, h. nem nemetes hangzasu. Nagyon jok, de iden meg nem erett meg ez a nemet csapat egy gyozelemre. Nemeteknel viszont nagyon meg van oldva az utanpotlasneveles, le merem fogadni, h. barmikor konnyen bejutnak ez elkovetkezo 20 ev vilagversenyeire es ott a 8 koze.

Anglia elleni teljesitmenyuk talan a legjobb volt eddig, de eloszor a fair korulmenyek hianya, masodszor a gyenge angol vedelem, harmadszor a kapusok kozotti kulonbseg miatt nyertek.

#273494 banyaiz Előzmény: #273493

ez nekem is furcsa, Klinsmann , Völler, Sammer stb után, de hozzák szokásos jó hozzáállásukat, amikor nem annyira megy játék küzdeni akkor is tudnak.

Angolok nagy csalódás, mint vmi NBI-es csapat olyan sebességgel játszottak ezen a Vb-n.

Sajnos kiestek koreai testvéreim pedig megszorongatták urukat, amcsik játéka is tetszett, náluk is lehetett látni mindent beleadnak, nem volt szerencséjük, vagy inkább egy jó befejező csatáruk.

#273493 Scipio Előzmény: #273492

Tetszik a játékuk, csak azt még egy kicsit nehéz megszokni, hogy alig játszanak náluk német nemzetiségűek, a 12 középpályás és támadó közül 4-en németek, de még a védőknél is van 3 bevándorló, 4-8 éve még nem hittem volna, hogy a francia-holland útra lépnek, de változik a világ...

keressetek rá a google-b…

#273489 RemegoKez

keressetek rá a google-ben az hogy "2010 futball világbajnokság" :)

(és nézzétek az oldal tetejét)

Angolok még tovább mehet…

#273488 joco9

Angolok még tovább mehetnek? DDDDD 4-1

Tehát deutschland über alles

Van még 15 perc

#273467 Balázs István Előzmény: #273438

Hát igen, legendás rúgótechnika...

Azért a tegnapi meccsek már jók voltak. A német-angoltól nem várok szép játékot.

Ez nagyon nagy NO COMMENT

#273465 gentlemanus

Szénbányába küldhetik az észak-koreai futballistákat

2010. június 26., szombat 11:33 InfoRádió

A német Bild meginterjúvolta Mun Ki Namot, az észak-koreai válogatott korábbi szövetségi kapitányát. A 2004 óta már Dél-Koreában élő edző szerint a csalódást jelentő szereplés miatti büntetésből munkatáborba küldhetik az észak-koreai futballistákat.

Annak ellenére, hogy a Koreai NDK válogatottja a brazilok ellen kifejezetten jól helytállt, s a portugálok ellen állta a sarat egy félidőn át, a 32 csapat közül a leggyengébb mérleggel zárta a világbajnokságot.

A korábbi szövetségi kapitány, Mun Ki Nam szerint a pártvezetés aligha hagyja majd megtorlatlanul a rossz teljesítményt. Szerinte az is könnyen elképzelhető, hogy Kim Dzsong Il, a pártvezér parancsára munkatáborokba, szénbányákba küldik dolgozni a világ legjobbjainak seregszemléjén szerepelt labdarúgókat.

Mun Ki Nam emlékeztetett arra, hogy a reakció nem lenne példátlan az ország labdarúgóéletében. 1966-ban, amikor a Koreai NDK futballtörténetének legnagyobb sikerét érte el a világbajnokságon a nyolc közé jutással, a hatalom kudarcként tekintette a szereplést.

Miután a csapat, többek között Pak Du Ik legendás góljával 1-0-ra legyőzve Olaszországot, bejutott a negyeddöntőbe, a portugálokkal játszott. Már 3-0-ra vezetett, de Eusébio vezérletével az európai válogatott fordított, s 5-3-ra nyert. A hazatérő játékosok közül néhányat akkor munkatáborokba száműztek, szénbányákban dolgoztattak.

Amikor 2002-ben a BBC dokumentumfilmet forgatott a főszereplőkről és az észak-koreai futballról, már csak heten voltak életben a játékosok közül.

Ugyanakkor a jelenlegi szövetségi kapitány, Kim Dzsong Hun azt mondta a portugálok elleni vereség után: "Nem értük el a célunkat, s ezért szeretnék bocsánatot kérni a népünktől. De nem hiszem, hogy büntetést kapunk majd."

A KNDK válogatottját Európában képviselő Karl Messerli szerint - írja a Bild - a büntetés lehetősége csak legenda, a Koreai NDK-nak szüksége van ezekre a futballistákra. "Hamarosan kezdődik az Ázsia Kupa selejtező-sorozata, s a válogatottnak minden játékosra szüksége van."

Érdemes lesz majd figyelni, mennyiben cserélődik ki a válogatott a kvalifikációs sorozatra.

Re: nincs cím

#273464 gentlemanus Előzmény: #273444

Jó reggelt kívánok a szurkoló sporttársaknak!

A tegnapi nap kárpótolt mindenért.

Mind a négy tegnapi csapatnak a legjobb 8 között lett volna a helye.

Állítom, hogy a Ghána-USA a vébé legjobb meccse volt eddig. De mindenképp a legjobb háromban benne volt. Nem szeretem a jenkiket, mert a világot romba döntötték, de a csapatuk nagyon-nagyon szimpatikus, lelkes, ezt el kell, hogy ismerjem. Szép, küzdő, lendületes focit játszanak. Az ilyenekre van szükség a legjobbak között. Az alibi csapatok menjenek haza a vébéről!!!!!!

Na, SnP-sek kiestek. Mag…

#273451 apafi

Na, SnP-sek kiestek. Magyar bíró. Hétfőn BÉT -5%. :D