Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

az egyedüli aki délután …

#273340 lyonell

az egyedüli aki délután longot v ett :) lehet szarul járok,de beprószáltam.

Én zártam a hati shortok…

#273339 Kezdő

Én zártam a hati shortokat, nincs pozícióm. Nem tudom elképzelni, hogy a G20-ak találkozóján ne valamiféle megmentési tervvel állnának elő a hétvégén. Valószínűtlen, hogy az lenne a konklúzió, hogy akkor a görögök bebukták, az euró bebukta stb. Nem beszélve arról, hogy a legutóbbi hétvégi megmentés során igen csúnyán ráb*tam, úgyhogy most működik nálam a pavlovi reflex.

Akartam egy kis OTP-t venni, de nem kaptam záróban. Szerintem egy felfelé kör jön most, de annyira nem voltam meggyőződve róla, hogy hatival fogadjak rá.

Mindenesetre most már elég alacsonyak az árak, lassan megint olyan számok vannak, amiket még nem láttam, és ilyenkor erősödik bennem a "venni kell, mert olcsó" érzés.

hk

#273326 Waszeitung

Nah délutáni teendők elintézve,látom a mai világmentés G20-ra marad,egy életem egy halálom minden rövidgatyót átvittem,látom mások is bátrak voltak,van aki önszántából van aki más miatt...ha bejön veszek én is egy szigetet,ha nem akkor sajna nekem nincs eladóm :D

Re: nincs cím

#273312 sbbacsi Előzmény: #273299

Ez biztos. :)

Lehet, hogy zárni kellett volna és kockázatkerülés gyanánt feltenni a hétvégi meccsekre a pénzt. :))

#273307 akpo7 Előzmény: #273299

En inteztem neked esest, de te okoskodsz. Good luck! :)

Nulla pozi lett vegere.

piacok a halálukon vanna…

#273303 _pda_

piacok a halálukon vannak

ha nem böffentenek valamit az okosok a hétvégén, hétfőn nagy rotty lesz

#273300 kerikoma Előzmény: #273298

Felét zártam... erre jutottam, majd hétvégén és hétfőn meglátjuk.... Jó hétvégét mindenkinek:-)

#273299 BudFox Előzmény: #273283

Én is ezen filóztam hogy mi legyen...de áhh...csak nem lesz 4. szer is egy ilyen világmegmentő terv....vagy ha lesz is..azt lehet már egyből negatívként bírálja el a piac...

hát érdekes hétvégénk lesz az tuti..dupla vagy semmi....a rulett az kutya ****a ehhez képest :D

Most indul... Én sem tu…

#273283 sbbacsi

Most indul...

Én sem tudom érdemes-e tartani, bármit kitalálhatnak hétvégén.

Ill. máshogy fogalmazok: kb. semmi újat nem tudnak már kitalálni, de bármit meg lehet kajáltatni a piaccal.