még óvatos duhaj vagyok
nem tudom, én ilyet nem mondok, csak azt, hogy vettem longot, otit is 885-ön
na sirály,reményeim szerint g20 után megint lessz 9nap long,:)
az egyedüli aki délután longot v ett :) lehet szarul járok,de beprószáltam.
Én zártam a hati shortokat, nincs pozícióm. Nem tudom elképzelni, hogy a G20-ak találkozóján ne valamiféle megmentési tervvel állnának elő a hétvégén. Valószínűtlen, hogy az lenne a konklúzió, hogy akkor a görögök bebukták, az euró bebukta stb. Nem beszélve arról, hogy a legutóbbi hétvégi megmentés során igen csúnyán ráb*tam, úgyhogy most működik nálam a pavlovi reflex.
Akartam egy kis OTP-t venni, de nem kaptam záróban. Szerintem egy felfelé kör jön most, de annyira nem voltam meggyőződve róla, hogy hatival fogadjak rá.
Mindenesetre most már elég alacsonyak az árak, lassan megint olyan számok vannak, amiket még nem láttam, és ilyenkor erősödik bennem a "venni kell, mert olcsó" érzés.
Nah délutáni teendők elintézve,látom a mai világmentés G20-ra marad,egy életem egy halálom minden rövidgatyót átvittem,látom mások is bátrak voltak,van aki önszántából van aki más miatt...ha bejön veszek én is egy szigetet,ha nem akkor sajna nekem nincs eladóm :D
Ez biztos. :)
Lehet, hogy zárni kellett volna és kockázatkerülés gyanánt feltenni a hétvégi meccsekre a pénzt. :))
En inteztem neked esest, de te okoskodsz. Good luck! :)
Nulla pozi lett vegere.
piacok a halálukon vannak
ha nem böffentenek valamit az okosok a hétvégén, hétfőn nagy rotty lesz
Felét zártam... erre jutottam, majd hétvégén és hétfőn meglátjuk.... Jó hétvégét mindenkinek:-)
Én is ezen filóztam hogy mi legyen...de áhh...csak nem lesz 4. szer is egy ilyen világmegmentő terv....vagy ha lesz is..azt lehet már egyből negatívként bírálja el a piac...
hát érdekes hétvégénk lesz az tuti..dupla vagy semmi....a rulett az kutya ****a ehhez képest :D
Én totál lemaradtam, így viszem át.
Nem baj, lesz ez még jobb is remélem...
na bazzeg ott vagyok ötös könyvben... nem teljesült a zárás, na ez van...
Én is filozom, sajnos meccset néztem és későn álltam be 100köré:(