Nem sokon múlott hogy nem kaptam.
Ezt aztán karbantartották, 40 650 a vége, 41 500 volt az utolsó kötés, nagyon durva...
bazzeg nem kaptam meg, rohadékja :D
ezt majd záróban:D
Csak az otp-mol röptetés tart vissza a vételtől, ilyenkor szoktak karbantartani vele...
szerk: de valamit már csinálnom kell, mert már elvonási tüneteim vannak :))
akartam írni :D:D hmm no pakkot akkor mégse adom el, szép forgalmas gyertya lesz, megvárom mit rajzolnak hozzá :)
Látom bővítettél is 120k-val :))
Ez azért nem kisbüfi volt...
vettem:)
Nah én óvatosan visszaveszem a shortom ha lemegy 37.000 körül, aztán meg ajánlom vételre 15.000 környékén mindenkinek. Persze én hozzá nem nyúlok!
Óvatosabbá válhatnak a befektetők a Richter-kudarc után
A Richter RGH-896 jelű termékfejlesztéséről érkezett negatív hírtől nem várható közvetlen árfolyamhatás - vélekedett Sarkadi Szabó Kornél (Cashline) -, de azzal számolni kell, hogy rávilágít a Richter árazása szempontjából fontos fejlesztések, így például az RGH-188-as, kockázataira. Annál is inkább, mert a fő projekt esetében a kutatási eredmények nyomán a várakozásokba már az extrapolált tengerentúli értékesítési kilátások is beépültek.
A Tőzsdefórum annak kapcsán kérdezte a Cashline vezető elemzőjének véleményét, hogy a Richter bejelentette: a klinikai vizsgálatok második szakaszában elbukni látszik az RGH-896 jelű termékének fejlesztése. A vizsgálat teljes adatbázisának értékelésére a következő hetekben kerül sor, annak érdekében, hogy a fejlesztők meghatározhassák a radiprodil fejlesztésének további lépéseit.
"Nem tudjuk számszerűsíteni a hatást, s bár a rossz hír nem a Richter árazása szempontjából hatalmas jelentőséggel bíró RGH-188-as fejlesztésről érkezett, mégis rávilágíthat ennek és a többi fontos fejlesztésnek a kockázataira" - hangsúlyozta Sarkadi Szabó Kornél, hozzátéve: általában a kutatási eredményekről szóló pozitív hírek látnak napvilágot, s háttérbe szorul a kudarc lehetősége.
Mint mondta, közvetlen árfolyamhatás, tehát, nem várható, ám óvatosabbá válhatnak a befektetők, annál is inkább, mert a fő projekt esetében a kutatási eredmények nyomán a várakozásokba már az extrapolált tengerentúli értékesítési kilátások is beépültek.
Csak egyszer szálljak ki a shortból! Dehogy veszek, nem kell ez a foskazán nekem. Inkább egy kis BUX határidő azt kész...
Én is bízok benne. Jó lenne bevásárolni a mélyben. Nem csak shortolni. :)
Állítólag a brókerem most hívott, elképzelhető a bankadóhoz hasonló adó a gyógyszergyártókra is. A forrás richteres főmufti, nem lehet ellenőrizni.
41330