Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Dühi

Azbesztmegb@sztabüdősjóm…

#273222 Fornit

Azbesztmegb@sztabüdősjómindenit!

OTP short eladással bent álltam 5119en hát nem 5118on fordult ez a *"%({§#Mmmmmfffffffff' -5,29%

Re: nincs cím

#270908 lackok Előzmény: #270689

"Beautiful day...."

Grrrrrrrrrrr....le is daráltam ma a múlt heti nyerőt..grrrrrrrr........

Csak ez a dal dob ma fel....:

Komolyan nem értem hogy …

#270689 lackok

Komolyan nem értem hogy mi a szájbatepert úristenért kell fent nyitni az egekben dupla-anál gappel (DAX), ha utána meg úgyis lefelé jövünk egész nap???

#266493 Benjoe Előzmény: #266422

Jó lesz az a short hidd el. Tegnapi usa emelkedésre mi 200 pont körül tudtunk reagálni. Beesnek egy kicsit, a shortod már jó is. Szerintem bukni nem nagyon lehet vele, csak nem kell pánikolni.

nem hiszem el, hogy enny…

#266422 Csilla76

nem hiszem el, hogy ennyire balek vagyok. egész héten a meleg ártott meg? vagy nem tudom, de mindig kapkodtam és lassan reeagáltam a tőzsdére.. most is rossz iránybanállok, shortolom a buuuuxot, azt. lehet, hogy a bölcsességfogam húzása miatt vagyok zakkant. öregszem. billentyűzet is beragad a melegtől.

tegnap elbasszarintottam a napot ezekre a hülye mozgásokra..annyira mérges vagyok, hogy aludni is alig bírtam...egész héten longban álltam, most meg shortban vagyok. áhhhh

#263670 Amatoregy Előzmény: #262317

Sajnos nem élte túl a vizsgálatot. Ott tartunk mint 1 hónapja.

Mondjuk ilyet se láttam még, hogy leállított motornál bugyborékol a porlasztócsúcs.

Már márkaszervizben van. :DDDDD

#262317 Amatoregy Előzmény: #261426

Már röhögök.

Reggel rákészülve. Ablaklehúz, telefon kilógat, rádió kikapcs felvétel megy.

És gyönyörűen kereken forog a motor, csak a turbó fütyülése hallatszik. Na majd hétfőn az EKG!

:DDDDD

A pötsölős mindenemet, r…

#262147 Fornit

A pötsölős mindenemet, reggel 18.860os mol shorttal szemezgettem de a cselekvés elmaradt...

Ha már szakad minden, a…

#262065 KawaBazsy

Ha már szakad minden, akkor szakadjon legalább még 10 forintot az eur árfolyam, h a beragadt eurómat visszaválthassam. De ezek csak ingáznak, a Mtelekomot is 720 felett adnám, vagy 600-on venném, de csak szarakodik.. :-)

#261927 Kriszti@n Előzmény: #261774

KIB@SZTOTT ERSTE. OTP FULL ÁTTÉTES ALJVADÁSZAT,KIFAGYTAM 3X.SZERENCSÉM VOLT DE NAGYON SOKBA KERÜLHETETT VOLNA...

Back-up-6-jah az összes …

#261766 JP

Back-up-6-jah az összes valutaváltó romániában. 153-ért akartak kitömni ,forinttal? Engem ?

#261434 Fornit Előzmény: #261430

Ez a 15. hozzászólásod a topicban :))

Szerk: hogy valami idevágót írjak: A p1csába, kistoppoltam otimat 300on, de ha helyette vettem volna 0 körül kimenekülhettem volna!