Reméljük majd a német-angol kárpótol, bár....
svájc-honduras
spanyol-chile
A FOCI HALÁLA.
ÉN KÉREK ELNÉZÉST, hogy mertem nézni egy állítólag VB meccset.
Kukutyinfalva-Bivalyb@sznád meccsen több loholást látok.
BEADOM A FELMONDÁSOM!
Ez kész ez a mai nap.
egyik sem volt érdekelt különösebben a nagy játékban
Erre emlékeztek? Nekem az egyik legemlékezetesebb VB meccsem:
A humor témába is beírtam, de gondoltam itt is illene megmutatnom a japánok titkos edzésmódszerét :D
várható volt, két erős csapat :)
amúgy tetszett az elején a brazilok támadása, maka a második elején a portugáloké, de a 80perctől kezdve mintha belenyugodtak volna, hogy egyik fél sem tud gólt lőni...
Brazil-portugál ritka sz@r meccs.
Óriási csalódás.
:(
Biztos sokan hallották már, de akkora hogy ha nem mindenki, már megéri. :P
---------------------------
A francia és az olasz csapat tagjai tegnap közösen meglátogattak egy fokvárosi árvaházat.
„Szívszorító volt látni a szomorú kis arcukat és a reménytelenséget” -
nyilatkozta a 6 éves Dzsamal.
Emberek, van vuvuzella gomb a vidi alatt..... Hahahahaha...
Jó reggelt!
"Több száz millió forintnyi bevételkiesést okoznak a tőzsdének és a magyar brókercégeknek a legjelentősebb sportesemények, igaz, az utóbbi időben mintha már jobban koncentrálnának az üzletre a brókerek és a befektetők."
Kár, hogy csak 4 évente van vb :D
A japók nagyot játdzottak a dánok ellem. Nagyon pontosan adták a passzokat és nagyszerűen kezelzék le is a labdát. Ez a Honda gyerek nagyot alakított. Európaiak közül azt vártam, hogy az angolok sem mennek tovább, de csak betolták magukat.
Jó reggelt a szurkoló bajtársaknak!
Sumér testvérem nem inkább paraguayai vagy holland:
:DD
micsoda meglepetés nap volt a mai:))
Slotákia,Japán,Új-Zéland...:))
jól mellé is tippelgetett a társulat nagyrésze:)))
Japan drukker vagyok:)))
Paraguay ellen jó derbi lesz. :D Új Zéland továbbjutott volna az világszenzáció már az is amit műveltek abban a csapatban amatőr játékosok is vannak.
Kerikoma: érdekesen alakul eddig , de amilyen nehezen indult annál jobb meccsek vannak most szerintem.