Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nyilasi befektetési alap

Re: nincs cím

#270687 Netmaster Előzmény: #270683

Inkább ne az alaptőkével számolj ilyenkor, 350% -> 430% az kb. 23%-os eredmény (ami ettől függetlenül szép).

#267429 Hathor Előzmény: #267413

Csinálok egy Trader kerestetik topikot Mezikének, mert van mit hozzászolni, és hagyjuk Nyilasi topikot ezzel.

#267327 Kissherceg Előzmény: #267325

totál osztom, DT marhaság sztm és felesleges itthon... nem kell túl bonyolítani, bővítgetünk oszt jónapot:)

#267325 rbbj11 Előzmény: #267322

OTP daytrader dologhoz ragaszkodás sztem is nagyon-nagyon nem "szakmai elképzelés"....

És eleve a daytrader dolog magyar piacon csak kevesebbe hozhat, mint swing pozik, komoly daytrader csak csemegeként köt néha magyar piacon. Itt tényleg azt kell csinálni: nyitni shortot, tágabb stoppal, fokozatosan bővíteni zuhanásban, és el van intézve.

És osztom, hogy pf-en sok a nagyotmondó, és nagyon sok a sikeres DE kérész életű trader. Komoly emberekkel onnan már nem lehet tárgyalni, mert elmentek. Akik maradtak, azoknak meg nem véletlenül felel meg az ottani szakmaiság...

#267322 Kissherceg Előzmény: #267277

Én is ezt mondtam neki ingyen.. júliusban indítson 300k hati shortot, zárja jövőre, aztán vehet otpt short fedezet mellett 2év múlva :) nem bonyolult sztm, hamarosan Én is felveszem a pozikat és élem életem:) nem bonyolult, csak túl izguljuk :)

Nézni kell nyilasi pozijait is, nem sokat nyit, viszont hosszú ideig tartja, célár körül zárogat. Mellesleg ő is csinál hülyeséget, amikor olajat shortolta és -50% bukó volt rajta.... tehát... :)

#267301 Mezike Előzmény: #267300

Tényleg bocs az offolásért mindsenkitől.

Csa k úgy el gondoltam-hogy amit én is beírtam az csak annyiban különbözik Nyilasalaptól-hogy egyessel és nem nyolcassal kezdődik.

Tényleg bocs az offért-tanulok TA_t nagyon szorgalmasan ----de minél többet tudok-rá kell jönnöm-hogy egyre inkább semmit!!!!

Sok -sok pénzt mindenkinek!

#267277 banyaiz Előzmény: #267178

teljesen ingyen adok neked egy tanácsot. :D

Ha 100 milla feletti szabad pénzed van, fektess be belőle 99%-ot, magyar állampapírba, a fennmaradó 1%-ot pedig forgasd a tőzsdén egyedül, és közben képezd magad tőzsde témában. Esetleg ezt az 1%-ot rá is bízhatod vkire ha nagyon ilyen késztetésed van, aztán 2-3 év !!! nem nap. :D múlva esetleg leszűrheted, hogy annak az embernek van e némi köze a tőzsdézéshez.

szvsz az, hogy napi szinten vki 20.000 db Otp-vel daytradeljen egy marhaság. Minek? Ennyi pénzt be kell fektetni hosszabb távra amikor jóárasítják szvsz, ezt a tanácsot is díjmentesen adtam neked. Azért ha többszörözöd vele a pénzed esetleg, majd megadnám a szlaszámom. :D

#267262 izolta Előzmény: #267229

Tudom még ez is off, de nem állom meg

"de az esélyekről nem mondanám 50%-50%-nak. A nagyok mindig kicsinálják a kicsiket. Az a gond a hazai piaccal, hogy nagyon manipulatív. "

Már sokszor felmerült bennem, hogy nincs-e vmi magyar megfelelője a HFT-nek. Mivel sem annyi részvény, sem akkora forgalom, ráadásul alig pár rendszeren van bonyolítva szinte a teljes kereskedés, technikailag megoldani nem lenne nagy dolog.

Ha meg nem is teljes BET szinten, csak házon belül történik az ajánlatok ismeretén alapuló kereskedés, már az is nagy előny, mivel 1-1 nagy cég nem kis részét fedi le a piacnak.

#267246 zeeh_ Előzmény: #267242

Anno buddha is keményen benne volt az ecoban, de alaposan megsz*patták őt is ezzel a 231 -> 51-es körrel és kicsinálták, hatalmas bukóval kiszállt, azóta nem is láttam, szerintem abbahagyta az egész tőzsdét.