http://www.bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/104563410.html
Inkább ne az alaptőkével számolj ilyenkor, 350% -> 430% az kb. 23%-os eredmény (ami ettől függetlenül szép).
http://www.portfolio.hu/blog/?u=Nyilasi Attila
Ezt is érdemes nézegetni....tőkére vetítve 2010.05.04. óta csinált +80%-ot....nem semmi!!!
+350% ról +430%-ra!!!
Ügyes ez a srác nagyon!
Az alapba fektetők befizették egy kis pihenésre :))
2010.06.18. Egy kis vakáció
Csinálok egy Trader kerestetik topikot Mezikének, mert van mit hozzászolni, és hagyjuk Nyilasi topikot ezzel.
totál osztom, DT marhaság sztm és felesleges itthon... nem kell túl bonyolítani, bővítgetünk oszt jónapot:)
OTP daytrader dologhoz ragaszkodás sztem is nagyon-nagyon nem "szakmai elképzelés"....
És eleve a daytrader dolog magyar piacon csak kevesebbe hozhat, mint swing pozik, komoly daytrader csak csemegeként köt néha magyar piacon. Itt tényleg azt kell csinálni: nyitni shortot, tágabb stoppal, fokozatosan bővíteni zuhanásban, és el van intézve.
És osztom, hogy pf-en sok a nagyotmondó, és nagyon sok a sikeres DE kérész életű trader. Komoly emberekkel onnan már nem lehet tárgyalni, mert elmentek. Akik maradtak, azoknak meg nem véletlenül felel meg az ottani szakmaiság...
Én is ezt mondtam neki ingyen.. júliusban indítson 300k hati shortot, zárja jövőre, aztán vehet otpt short fedezet mellett 2év múlva :) nem bonyolult sztm, hamarosan Én is felveszem a pozikat és élem életem:) nem bonyolult, csak túl izguljuk :)
Nézni kell nyilasi pozijait is, nem sokat nyit, viszont hosszú ideig tartja, célár körül zárogat. Mellesleg ő is csinál hülyeséget, amikor olajat shortolta és -50% bukó volt rajta.... tehát... :)
Tényleg bocs az offolásért mindsenkitől.
Csa k úgy el gondoltam-hogy amit én is beírtam az csak annyiban különbözik Nyilasalaptól-hogy egyessel és nem nyolcassal kezdődik.
Tényleg bocs az offért-tanulok TA_t nagyon szorgalmasan ----de minél többet tudok-rá kell jönnöm-hogy egyre inkább semmit!!!!
Sok -sok pénzt mindenkinek!
teljesen ingyen adok neked egy tanácsot. :D
Ha 100 milla feletti szabad pénzed van, fektess be belőle 99%-ot, magyar állampapírba, a fennmaradó 1%-ot pedig forgasd a tőzsdén egyedül, és közben képezd magad tőzsde témában. Esetleg ezt az 1%-ot rá is bízhatod vkire ha nagyon ilyen késztetésed van, aztán 2-3 év !!! nem nap. :D múlva esetleg leszűrheted, hogy annak az embernek van e némi köze a tőzsdézéshez.
szvsz az, hogy napi szinten vki 20.000 db Otp-vel daytradeljen egy marhaság. Minek? Ennyi pénzt be kell fektetni hosszabb távra amikor jóárasítják szvsz, ezt a tanácsot is díjmentesen adtam neked. Azért ha többszörözöd vele a pénzed esetleg, majd megadnám a szlaszámom. :D
Tudom még ez is off, de nem állom meg
"de az esélyekről nem mondanám 50%-50%-nak. A nagyok mindig kicsinálják a kicsiket. Az a gond a hazai piaccal, hogy nagyon manipulatív. "
Már sokszor felmerült bennem, hogy nincs-e vmi magyar megfelelője a HFT-nek. Mivel sem annyi részvény, sem akkora forgalom, ráadásul alig pár rendszeren van bonyolítva szinte a teljes kereskedés, technikailag megoldani nem lenne nagy dolog.
Ha meg nem is teljes BET szinten, csak házon belül történik az ajánlatok ismeretén alapuló kereskedés, már az is nagy előny, mivel 1-1 nagy cég nem kis részét fedi le a piacnak.
nem értetted, amit írtam.....
Anno buddha is keményen benne volt az ecoban, de alaposan megsz*patták őt is ezzel a 231 -> 51-es körrel és kicsinálták, hatalmas bukóval kiszállt, azóta nem is láttam, szerintem abbahagyta az egész tőzsdét.
ebben is tévedsz:)
egyébként itt előbb találnál, mint máshol, de mindegy:)