bye bye ha helyesírás :)
bye bye ha helyesírás :)
a góluk szép volt, kár, hogy uccsó 20percben fociztak... Legalább nem kúrják el a többi meccset, ennek örülök :)
Na ezt mondtam pont.
Hogy annyira gyenge ez az olasz foci, hogy akár a műállam szlotákkia is megnyomhatja.
Ez van. A 4 évvel ezelőtti 2 vb döntős nem éli túl a csoportmeccseket, csoportutolsóként mehet mind a kettő haza.
Viszont a benes dektrétumok szekértolója, a felvidéki magyarságot a saját szülőföldjén üldöző, nyelvhasználatát tiltó, az EU tagország Magyarország köztársasági elnökét a területéről kitiltó műállam ott van a 16 között.
A les szabállyal sem nagyon volt tisztában...
Na mindegy, olasz nemzeti gyásznap lesz.
by by italy:D
de milyen utolsó negyedóra volt:D nagy meccs volt:D
Gundika az, jól tudod... kibulizta magának a Dél-Afrikai utat... elszokott ettől, az Igazgató úr biztos nem súgott neki :)
na most ez a kommentátor,aki az Olasz meccset közvetiti.....elhuzhat sunyiba,de villám módon...
szerintem Gundel Takács lesz.....
azt mondja a drága a második félidő elején:"hogy az olasz csapatból nagyon hiányoznak a régiek,Del Piero,Inzhagi és Zidane"
és ez focit közvetitő sportriporter....gratulálok....
gentle, a betclick is ott van az oldalon a reklámon...
Amúgy nem tudom , ezek a képeken lévő szurkoló csajok jók, jók, de valahogyan én a hús-vér élő csajokat jobban csípem...:) Menj le te is inkább a Balcsira a hétvégén , ott kiszúrkolhatod magad rendesen! :)
Ja, és hogy ki ne felejtsem a holland szöszi angyalkát... :))))
A brazil meccsen a durva faultok nagy resze a 2. gol utan volt, ahol a te agyad is elszallt volna.
Az eletben nincs HA? Sztem ezt te sem gondolod komolyan... Azt, h. a fociban nincs, hajlando vagyok elismerni! Illetve ugy fogalmazok, van, csak feleslegesen. Egy dolgot vegre fel kellene ismerni az illetekeseknek, ez pedig az, h. nem kellene hagyni h. a 21. szazadban a biraskodas miatt a HA egyaltalan megforduljon barki fejeben is...
Nem tudom Sumér testvérem.
Hát ha meglepetést várunk, akkor talán az olasz-szlovák és a dán-japán meccsektől várhatjuk.
Brutál gyengék az olaszok, nem tudom, hogy mennyi van bennük, még az is lehet, hogy a szlovákok megnyomják őket vagy ikszelnek. Én minden esetre beadtam az oddsomat olaszra, aztán meglátjuk. Angoloknál nem számítottam rá, hogy fel tudják magukat szívni, nem is adtam rájuk oddsot, most az olaszoknak megadtam az esélyt.
A másik meglepi meccs a dán-japán lehet, vagy-vagy meccs.
Én megadtam a bizalmat a vikingek leszármazottainak, remélem a hitetlenek élnek vele. :D
Paraguay és Hollandia szerintem hozni fogja a meccset
Paraguayi néniket fogjuk látni vajon? :))
Egy kis egzotikumra vágysz Fornit kolléga?? :D
Ő melyik is a betclickes?
a tegnapi nap meglepetése:
Ausztrália-Szerbia/2-1
a mai nap vajon tartogat-e vmi hasonlót?:)
nekem a betclickes ribi! :)
akpo7, nem értek veled egyet sok mindenben a focival kapcsolatos meglátásaidban:
1) A fociban nincsen HA (és máshol sincs). Ha a szerbek megkapják és ha berúgják a 11-est akkor továbbmennek. Ha pl. az ausztrálok a középkezdésből megint rúgnak egyet? nincs ha, sehol. Ha Huszti berúgta volna 1 az egyben a kapussal szemben a dánok ellen a labdát, akkor a portugálok nem jutottak volna ki. És? Nem rúgta be... Mondjuk akkor már érthetetlenebbek a szerb kezezések...Ez pont azt mutatja, hogy se elöl sem hátul nem voltak ott fejben. Tehát teljesen jogosan kiestek. Cahillt meg nem kellett volna kiállítani , de kiállították. Ha nem lett volna, akkor lehet, hogy az auszik kiegyenlítettek volna...stb.stb. Ennek semmi értelme.
2) Az elefántcsontiak valóban kaptak egy kezes gólt, de bírói támogatásról én nem beszélnék, mert egy normális bíróval kb. 8-an fejezték volna be a mérkőzést. A brazilokon meg látszott, hogy annyit rúgnak amennyit akarnak.
Egyebkent ha Olaszo. es Uj-Zeland ugyanolyan eredmenyt er el, akkor sorsolassal fogjak eldonteni koztuk a sorrendet. Jelenleg mindkettonek 2 pontja van, 2-2 a golkulonbsege es egymas ellen x-eltek. :)
Hogy mindenki tisztan lasson:
1. az összes csoportmérkőzésen elért gólkülönbség;
2. az összes csoportmérkőzésen szerzett gólok;
3. az egymás elleni mérkőzése(ke)n szerzett pontok;
4. az egymás elleni mérkőzése(ke)n elért gólkülönbség
5. az egymás elleni mérkőzése(ke)n szerzett gólok.
Ha ezek alapján sem tehető különbség két vagy több válogatott között, a FIFA sorsolással határozza meg sorrendjüket.
Ha a szerbeknek befujjak a vegen a tiszta 11-est es nem okorkodik el az osszes kidolgozott helyzetuket az elso felidoben, akkor siman tovabbmennek. Igy bejutott Ghana nem erdemtelenul, hiszen ok azert megvertek a szerbeket es sztem jo kis meccseket jatszottak. Essiennel meg jobbak lennenek, kar, h. o nincs itt. Amugy irtam az elso meccs utan, h. kengurusokat nem szabad leirni. :)
Es meg vmi: Mivel a 4 kozott mindig van meglepetescsapat a vb-n, a jelenlegi parositasokbol a tippem, Ghana. Mar csak azert is, mert egyetlen afrikai lesz a 16 kozott. Az en tippem ugyan Elefantcsontpart volt, de mivel egy homaly edzot talaltak es a brazilokat nyomta a biro ellenuk (Fabiano kezilabdas golja), igy ki fognak esni. (Brazilok egy pontot tuti leadnak a portugaloknak + Elefantcsontpart nem hinnem, h. 10-et rug Eszak-Koreanak.)