http://bet.hu/newkibdata/104561436/SYN0100624_sajat_reszveny_vasarlas.pdf
itt a válasz a kérdésre:)
http://bet.hu/newkibdata/104561436/SYN0100624_sajat_reszveny_vasarlas.pdf
itt a válasz a kérdésre:)
majd délután kell figyelni... tegnapelőtt is meg tegnap is akkor kezdték el venni bőséggel
meg egyeltalán tegnap a cég vette-e? ha nem lesz közlemény akkor más vett bele:) meglátjuk.... lehet a panni szabadul tőle??
Könyv alapján az eladói oldal nem olyan vészes. Majd meglátjuk, hogy lesz-e ma is srv vagy sem. Mindenesetre beálltam, hátha kapok jó áron. :)
Szerintem holnap nem vesznek, kiszámítható lenne így 2 nap után.
Ha holnap megyeget, az majd a spekák miatt fog történni szvsz.
Nincs azzal semmi baj. Azt lenne jó tudni mennyit akar venni és meddig.
A cég ralliztatja ezzel a mennyiséggel!
Múlt héten még 600 alatt ficánkolt.
A p*csába! Már megint lemaradtam róla, ismét nem tudtam gép mellett lenni. :-/
ezért ment tegnap hirtelen annyit nagy forgalommal...
látszik h senkit nem érdekel ez a papír már mert egyáltalán nem kereskednek vele, csak ha bennfentes részvénytranzakció van...
ezt mutatjta a tegnapi nap meg a mai...
"Tisztelt Kollegák!
Július elején a Synergon munkatársai elkezdik a négy éves és annál idősebb számítógépek tervezett cseréjét.
A felhasználókat egy héttel a csere megkezdése előtt kiértesítjük.
Az alábbi adatokat másoljuk át az új számítógépekre:
§ Asztal tartalma,
§ Dokumentumok könyvtár lokális (C, D) meghajtón található) fájljai.
§ Hálózati beállítások,
§ Levelezés személyes és archív mappái,
§ Az Internet böngésző Kedvencek mappa tartalma.
Egyéb területekről másolat nem készül!
A beszállított gépek adattartalmát harminc munkanapig őrizzük meg. Az adatok másolásánál csak a munkavégzéshez szükséges könyvtárak és fájlok kerülnek át az új gépre.
A gyors és problémamentes lebonyolítás érdekében mindenkit megkérünk, nézze át a gépén tárolt adatait és törölje le a személyes adatait (képek, zene,stb.), továbbá azokat az állományokat, amelyekre már nincs szüksége.
Segítség kérhető a Service Center (Tel.: xxxxx) és az IT munkatársaitól.
Kérjük, hogy szabadsága esetén is gondoskodjon arról, hogy a cserét végrehajthassuk!
Együttműködésüket előre is köszönjük
IT Igazgatóság"
elegett esett indokolatlanul ebben az évben... ráadásul tegnap jelentették be h uj vezérigazgató lesz szeptembertől... érdemes figyelni rá... én ma belevettem.. meglátjuk meddig jut el...
nem tom mi lelte de h ma végig vették és napi maxon zárt és a csőkkenő trendjét törte és egy suplaalj nyakvonalat is átvitte az biztos
Célár minimum 670
Mi a fene lett ezzel? Nem voltam gépközelben az utóbbi pár órában.
642
Szép, de erről sajna lemaradtam.
beindult a kisgyerek:D forgalma is egész szépen alakul:)
"Kilőtt a forgalom a tegnapi napon, és talán a csökkenő trend is megszületik. A befektetők helyében megvárnék még egy forgalommal teljes napon, ami 620 fölé viszi az árfolyamot. Ha fölötte is tud zárni, akkor beszélhetünk a 670 pontos célárról. "
http://www.quaestor.hu/attachments/1955/SYNERGON%20NAPI100622.jpg
az otp-nek milyen mély köze van a synihez?