Nyitottam egy olaj shortot. Majd zártam 0-ban. Összekavartam az idözónákat.
Nyitottam egy olaj shortot. Majd zártam 0-ban. Összekavartam az idözónákat.
Ma zártam volna az olajat. Nem sok kellett volna hozzá. Meg longos lesz a végén.
grat:)
Jó ez a kávézás mára, csak a hullámot kellet érezni és még szambáznom se kellett:))
na most ugrott a certi egyet lefelé,de ilyen certit még nem is láttam melyben sem eladó,sem vevő nem jelentkezik 15-20 percig:)):)
Koffein felpörget,lőttek a nyugalomnak:)
egyébként nézegettem az Euwaxon kávé certiket,valami szánalmas lehetőségek vannak rá...
kettő azaz kettő long certit kinálnak összesen....ezt a Royal bank kinálja,amelyek olyan jól pörögnek,hogy nem kötöttek bennük semmit vagy 30perce:))
put-ra semmi lehetőség...:)kedvem volna reklamálni:)
igy aztán kávé számomra megmarad rutinszerző mozinak:))
169.58...úgy tűnik nagy szelet nem dagasztott a vitorlában a 14:30......eddig...
hiába no,Euwax német gyanánt,dax certikben verhetetlen...ott,abban nagyon jók...:)
Merész, de jó lehet, bár nálam 285 környéke az esélyes. Viszont a G20 miatt szerintem már csak mozizni fogok a héten, mert nem akarok pozit a hétvégére:))
Indítottam egy huf shortot az eurral szemben. (130 a beker certiben...)
Ez itt a nyugalom szigete, csak speki semmi veszekedés, mert különben irgum-burgum:))
Kávé függőknek jó lesz figyelni, mert komoly dolgok vannak a piacon:))
super....
10% pluszban dobtam a 6449-es lépcsőt....
már csak egy van,6664-es kiütéssel,attól meg akármit is kavarnak a G20-on,vígan alszom...:)
hmm. en meg megint longon torom a fejem. tudom-tudom, hulye vagyok :)
szerk: mondjuk kezd is elmulni :)
Gondolom, most már nem annyira idegeskedsz:))
nagyon idegesit ez az erőteljes daxli......
ezt tényleg előfordulhat,hogy az első komoly amcsi felcsapásnál,újabb csúcsra tolják...
nem kizárt,hogy gondolkodom bizonyos esetben egy kisebb long pozicio szembe nyitásán...mely stoppal lesz ellátva,de igen rizikos 6060-6100-6150 környéki kiütéssel rendelkezik.....mely olyan paramétereket produkál,hogy 6300 környékén már tripláz,négyszerez....
ehhez abszolut feltétel,hogy a többek által is konstatált 6180-on látott támasz ne essen el...
S&p-nél pedig 1090 alatt ne legyen markáns dél.....
minden másra már ott van a két short lépcsőm egészen az egekben leledző kiütési pontokkal,melyek ha kell elvégzik a piszkos munkát délen....:)
erre itt a hétvégi g20,amelynél a legjobb az lenne,ha az ember körül pozi sem lobogna még a határban sem....plusz néhány adat ugye még a héten....dax esetében euro...
jövő hét elejéig úgy érzem,szellemes napok elé lehet nézni.....
este már a halakkal úsznak :D
Kacagtató.Mióta xar makrók jönnek az USA-ból, az EU zóna makrói szánalmasak. Talán a hitelességre, nem a seggnyalásra kéne törekedni.
Erre mondják utólag a "profik", hogy ezt csak ezer éves tózsdei tapasztalattal lehet észrevenni. Fej-váll ufőéknál.