Regisztráció Elfelejtett jelszó

Harcsa vagy Süllő

Re: nincs cím

#273181 Bakiba Előzmény: #272575

Jó ez a kávézás mára, csak a hullámot kellet érezni és még szambáznom se kellett:))

#272574 Sumér harcos Előzmény: #272566

na most ugrott a certi egyet lefelé,de ilyen certit még nem is láttam melyben sem eladó,sem vevő nem jelentkezik 15-20 percig:)):)

#272566 Sumér harcos Előzmény: #272527

Koffein felpörget,lőttek a nyugalomnak:)

egyébként nézegettem az Euwaxon kávé certiket,valami szánalmas lehetőségek vannak rá...

kettő azaz kettő long certit kinálnak összesen....ezt a Royal bank kinálja,amelyek olyan jól pörögnek,hogy nem kötöttek bennük semmit vagy 30perce:))

put-ra semmi lehetőség...:)kedvem volna reklamálni:)

igy aztán kávé számomra megmarad rutinszerző mozinak:))

169.58...úgy tűnik nagy szelet nem dagasztott a vitorlában a 14:30......eddig...

hiába no,Euwax német gyanánt,dax certikben verhetetlen...ott,abban nagyon jók...:)

#272554 Bakiba Előzmény: #272539

Merész, de jó lehet, bár nálam 285 környéke az esélyes. Viszont a G20 miatt szerintem már csak mozizni fogok a héten, mert nem akarok pozit a hétvégére:))

Ez itt a nyugalom sziget…

#272527 Bakiba

Ez itt a nyugalom szigete, csak speki semmi veszekedés, mert különben irgum-burgum:))

Kávé függőknek jó lesz figyelni, mert komoly dolgok vannak a piacon:))

Re: egy kis képzelgés...

#272368 Sumér harcos Előzmény: #272307

super....

10% pluszban dobtam a 6449-es lépcsőt....

már csak egy van,6664-es kiütéssel,attól meg akármit is kavarnak a G20-on,vígan alszom...:)

Re: egy kis képzelgés...

#272309 surrano Előzmény: #272307

hmm. en meg megint longon torom a fejem. tudom-tudom, hulye vagyok :)

szerk: mondjuk kezd is elmulni :)

egy kis képzelgés...

#272238 Sumér harcos

nagyon idegesit ez az erőteljes daxli......

ezt tényleg előfordulhat,hogy az első komoly amcsi felcsapásnál,újabb csúcsra tolják...

nem kizárt,hogy gondolkodom bizonyos esetben egy kisebb long pozicio szembe nyitásán...mely stoppal lesz ellátva,de igen rizikos 6060-6100-6150 környéki kiütéssel rendelkezik.....mely olyan paramétereket produkál,hogy 6300 környékén már tripláz,négyszerez....

ehhez abszolut feltétel,hogy a többek által is konstatált 6180-on látott támasz ne essen el...

S&p-nél pedig 1090 alatt ne legyen markáns dél.....

minden másra már ott van a két short lépcsőm egészen az egekben leledző kiütési pontokkal,melyek ha kell elvégzik a piszkos munkát délen....:)

erre itt a hétvégi g20,amelynél a legjobb az lenne,ha az ember körül pozi sem lobogna még a határban sem....plusz néhány adat ugye még a héten....dax esetében euro...

jövő hét elejéig úgy érzem,szellemes napok elé lehet nézni.....

Kacagtató.Mióta xar makr…

#271702 Sanguis

Kacagtató.Mióta xar makrók jönnek az USA-ból, az EU zóna makrói szánalmasak. Talán a hitelességre, nem a seggnyalásra kéne törekedni.

#271513 Amatoregy Előzmény: #271487

azt nem figyeltem. De a tegnapi pozival a résbetöltésre appeláltam.... Hát bejött az a pozi nincs meg...