Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
A piros és a két kékes játékost tartom a legmegbízhatóbbnak. Látszik, hogy a hazárdírozást kerülő spekulánsok....bár ez , ha játék, akkor játékosok. Narancssárga, hiába ért el nagy hozamot, nagyon hazárdírozónak tűnik, vagy örökösen elégedetlen, ergó kapzsi szellem.
Remélem, hogy az FX topikba azért még fog publikálni!
De be kell vallanom, tényleg nagyon leromlott a morál és ahogy szoktátok írni, nagyon PF-edik a hangulat és a posztok, bár én soha nem olvastam a PF-t de biztosan igazatok van!
Amúgy a fizetős blogokban Sanguis-al értek egyet!
Ott van pl Cimballi aki teljesen ingyenesen ossz meg velünk fizetős tartalmakat, sőt még le is fordítja és el is magyarázza példákkal stb... és mindezt csak egy köszönőmért!
ebből lehet legalább tanulni!!!
Balacy is mindent ingyen csinál és hasznos is, tőle is sokat tanultam és még sok ilyet tudnék felsorolni, de véges a modra fordítható idő :))
Bocsi.. nem tudtam megjegyezni a pontos születési dátumot. Akkor mással leveleztem a nevedben, de vígan válaszolt rá a jósdában, hogy miért nem látlak a stokiban manapság :)
én is benne lennék ilyenben. De nem tudom, kinek lenne arra ereje, h. még ellenőrizgesse is a többiek szabálybetartását.
Ha vki a koordinációt és a levezénylést, kontrollal elvállalja, akit minden versenyző elfogad, én benne lennék. Ha Nyilasi is benne lenne, még jobb.
De problémás, hogy ha csak előre közölt pozikról van szó, az csak demó jelleg, és más, mintha real számlákkal menne. Real számlák kontrollját azonban senki nem fogja engedni, max külön e célra létrehozottat. Akkor meg már be lehet nevezni tőzsdeversenyre.
További gond, h. kötve hiszem, h. ennek a versenynek nagy publicitása lenne, hozadéka aztán végképp zérus.
sztem sem értitek, miről van szó. Traderek között bizony komoly emberi és felfogásbeli ellentét feszül. És ha ezek ütköznek, és néha óhatatlanul ütköznek, akkor ez lesz belőle. És nem biztos, h. szerencsés, ha mindez titokban, privát üzenetek formájában történik. Mert akkor az épp nem szolgálja a közt, ugyanis a közt megvezetheti a legszínpadiasabb és legjobban "sakkozó" részvevő.
Az egész onnan kezdődött, hogy Herceg azt mondta rád vala, hogy sértődékeny vagy. Erre föl meg itt csetepatét rendezel. Nem mondott semmi olyat, ami nagyjából ne is lenne valós. Az vagy, sértődékeny...ezt be kéne lássad. Egyáltalán nem az én gondom, hogy beláttassam ezt veled, de!! Spade barátomat úgy keverted bele, hogy az már gonoszság ahogy bemostál neki. Én elhiszem, hogy Nyilasi jó fej a szakmában, és azt is , hogy lehetett igaza Spade-val szemben. Ez egy olyan dolog, hogy bárkivel megörténhet, legyen akármilyen jó fej a szakmában. Soha nem mondanám, hogy Soros seggfej, mert bukott az aranyon egyszer, amin én nem ( 0 pozi is pozi) , vagy mert beshortolta a Nikkei-t, és ráfaragott. Bocs, de ennyit meg kellett említsek Spade barátom oldalán.
"Fair ajánlatom van neked is : ha úgy érzed 3 év tőzsdei múltad után kioktathatsz engem , és devizapiaci "jóslásaimról" írhatsz leértékelőt, akkor gyere, és vezessük együtt 6 hónapon át a trédjeinket, előre, nyilvánosan, csinálok egy blogot , szerintem a látogatottsága is az egeket veri majd... Bárhonnan, bármivel kereskedhetsz, ami tőzsdén szerepel. Ez az ajánlatom számodra, bármikor érvényes. Amíg viszont ezt nem teszed meg, tégy amit akarsz, de ne kritizálj nálad 15 évvel tapasztaltabbakat. Csak ha ügyesebb vagy mint ők. Gondolom ez logikus."
Én nem ismerek senkit és nem olyan rég vagyok a tőzsdén se... Nem is ez a lényeg...
De egy ilyen csatát végignéznék, hogy hogy csinálják a nagyok. Jó, le lehet hurrogni meg minden, de ez akkor is felkeltette az érdeklődésemet.
Itt veszíteni csak a kihívónak lenne szégyen. De ha már vállalta.
És szerintem evvel lecsillapodnának az kedélyek is.
Sanguis Mester, szállj be Te is:).
Tisztellek, becsüllek Mindannyiótokat, még azt a DLPH-t is, úgyhogy akárhogyis döntötök én azt tökéletesen elfogadom, ki vagyok én, hogy bíráskodjak, csak le akartam írni a véleményem.
Én azt látom hogy egymást szapuljátok okkal vagy ok nélkül,olyan stílusban ami nem illik hozzátok...ennek nem erről kellene szólnia,az összeszólalkozó felek mindegyike erős személyiséggel rendelkezik,és ami a szívén az a száján.
Én tanultam,tanulok folyamatosan mindnyájatoktól köszönet érte attól akinek ez inge,részemről ez a topik innentől kezdve max olvasásra ítéltetett.