Ha egy csapat barmelyik jatekosa 2 meterrol ures kapuba nem tud golt loni, akkor megerdemli, h. hazautazik. :)
Ha egy csapat barmelyik jatekosa 2 meterrol ures kapuba nem tud golt loni, akkor megerdemli, h. hazautazik. :)
vsz, ha csoporton vhogy átverekszik magukat akkor még akármi is lehet belőlük. :D egyenes kiesésben csak feldobódnak, bár németek vsz jól fociztak szerbek ellen szerencse is ellenük volt, angolok be vannak lassulva többet vártam tőlük.
Akpo7: jók az argentinok esélyesebbek is, de a védelmük nem tűnik túl acélosnak, sok múlik azon ki lövi az első gólt. Látványos meccsre számítok mint 4 éve, akkor emlékeim szerint Mexikó kihagyta a helyzeteit az elején aztán buktak 2 góllal.
Sztem pont az a baj, h. meg mindig azt hiszik, ugyanolyan jok... :)
Elnezegettem tegnap ezt az argentin csapatot, sztem Mexikonak helyzet nelkul is be kene essen egy-ket labda, ha tovabb akarnak jutni. :)
"Vladimir Weiss szlovák edző ugyanis a Markiza televízió kérdésére, miszerint "Megvannak már azok a hibák, amelyeket elkövettek a Paraguay elleni mérkőzésen?", a következő, egyszerre sport- és sajtótörténeti választ adta: "Köszönöm. Te kib@szott b@zi" Némi gesztikulálás után ezt azzal egészítette ki, hogy "Ha még egyszer találkozunk, szétverem a pofád! "
furcsa vb ez, szóval úgy lehetne fokozni a hangulatot, ha ma a németek és az angolok is csomagolnának, és elindulnának haza. :)
:) annyi lehetetlen helyzetből láttam már őket felállni nem tennék ellenük, de 7,1-es szorzó? Ghána azért nem egy gyenge társulat vsz.
Koreai szépség ilyen népszerű meghívhatnád talira,Stock kabalának sztem sokan elfogadnák :D
remélem jó meccs lesz.. tippem 1X lenne, de nem merem bevenni.. azért a németek mégiscsak a németek :))
a képek sorrendjében jöhetnek, szabad lesz a nyaram nekik :D
:))
Ghána győzelme milyen jól fizet. Pedig az erősen 3 esélyes meccs szerintem.
Mondjuk németek döntő pillanatban nem szoktak betojni, de most nagyon fiatal csapatuk van.
Gentle: én is a koreai nénire szavazok.
Ettől már csak Domenech a parasztabb, aki nem fogott kezet Parreirával.
Nagy tuskó ez az ember.
Ez sport, az embernek méltósággal kell tudnia viselni a győzelem kellemes és a vereség kellemetlen terhét. Aki erre képtelen, nem való csapatvezetőnek.
ezek szerint a tippmix által adott tippek:1,2,2,2
16:00 Egyesült Államok – Algéria /1.80 / 3.30 / 3.95
16:00 Szlovénia – Anglia/ 7.00/3.9/1.41
20:30 Ausztrália – Szerbia/4.05 / 3.35 / 1.77
20:30 Ghána – Németország /7.10 / 3.95 / 1.40
Koffein testvérem, én nagyon hiányolom a mezcserét a végéről. :DD
Algéria....
hát igen,nem nagyon bombázta meg a stockbrigád szavazattal....
pedig nekem vmelyik mérkőzésükön még szinte tetszettek is...
de USA csapata kifejezetten jó csapat,Donovannnal az élen.
a látvány nem rossz:)
de jó,hogy rájövök,ezt forditották magyarra a szánalmas hanggal rendelkező M1 vitézek,amitől nem tudom miért,de feláll a szőr a hátamon:)
"Vladimir Weiss szlovák edző ugyanis a Markiza televízió kérdésére, miszerint "Megvannak már azok a hibák, amelyeket elkövettek a Paraguay elleni mérkőzésen?", a következő, egyszerre sport- és sajtótörténeti választ adta: "Köszönöm. Te kib@szott buz1." Némi gesztikulálás után ezt azzal egészítette ki, hogy "Ha még egyszer találkozunk, szétverem a pofád! "