Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Re: VB dögös csajok - megint :)

#271639 Fornit Előzmény: #271619

Én is rá voksolnék:)

De a paraguayiak is jöhetnének ha érdeklik a bélyeggyűjtemények:)

#271619 gentlemanus Előzmény: #271617

Miss Korea nagyon korrekt jelenség :DD

A CD gyűjteményemet megmutatnám neki.. :)

A DVD-imet pedig a holland angyalkának :)))))

#271614 Waszeitung Előzmény: #271611

Gentle sztem Te nem is a meccseket nézed ezen a VB-n :D

Második képen látható kellemes hölgy már több összeállításban szerepelt,egykét mandulaszemű lánykát hiányolok,így Angol hölgyet tenném meg egy tippre :D

Azért nem semmi a görögö…

#271528 Watford

Azért nem semmi a görögök játéka, amikor nyerniük kéne, ezek akkor is védekeznek, úgy látszik hozzászoktak a bunkerhez, remélem soha többé nem jutnak ki világversenyre, már így sok kárt okoztak ...

Nigériát sajnálom, simán továbbjuthattak volna ...

Re: nincs cím

#271492 banyaiz Előzmény: #271429

hát ha a franciák focizni jöttek volna a vb-re nem tudom mi a csoport vége, jó csapat ez az Uruguay, nem gondoltam volna megverik Mexikót.

A nyitómeccsen első félidőben egy 3-ast kellett volna rúgniuk hazaiaknak, de kihagytak mindent utána örülhettek az 1 pontnak. Franciák elleni győzelemnek nem tudom mennyi értéke volt, uruk ellen meg támadtak voltak nagy ziccerek de kimaradtak.

Az igazi próba éles kiesésben argentinok ellen lesz. 4 éve ők küldték haza Mexikót, ideje visszavágni nekik, ha ennyi helyzetet kihagyunk az kevés Argentína ellen , ott egy helyzet egy gól kell legyen. :D

#271437 gentlemanus Előzmény: #271426

A "Les Bleus" ( kékek ) minden esestre kapnak mindenkitől most apait-anyait. :D

http://www.lequipe.fr/

Mondjuk, nem értem mit rinyálnak ennyit, 10-12 éve megnyertek mindent. VB-t, EB-t.

Kéne tudni értékelni. Arról nem is beszélve, hogy 4 éve még VB döntősök is voltak, köszönhetően Zidane-nak, a csapat szellemi vezetőjének. Ehhez Domenechnek már akkor sem volt sok köze.

Akkor mit szóljunk mi magyarok, akik 50 éve még a foci óriási voltunk és Öcsi bácsiék óta nem találunk magunkra és egy r@hadt vb-re ezer éve nem tudunk kijutni, miközben 3 szomszéd is kijutott.

#271430 gentlemanus Előzmény: #271426

Szép, lendületes focit játszanak a dél-amerikaiak, élvezet nézni a meccseiket, én örülök neki, ha bekerülnek a legjobb 16 közzé. Mindjárt látszik a különbség a játékukban, ha bunkerfocit játszó ellenfelekkel kerülnek össze.

#271429 akpo7 Előzmény: #271417

Nem feltétlenül megérdemelt sztem a mexikói továbbjutás, ha a franciáknak rúgott első lesgóljukat és a másik 2 meccsen nyújtott teljesítményüket veszem figyelembe, de tény h. a francia-mexikói-dél-afrikai 3-asból a focit ők játsszák legalább, és az egy jó nyolcaddöntőt hozhat.

#271426 akpo7 Előzmény: #271419

Van egy olyan érzésem, h. Blanc-nal azért fotballozni is fognak... Most viszont magukat égették le. Francia lapok csak úgy írtak a csapatról már meccs előtt, h. DEZERTŐRÖK! :)

Argentína-Mexikó frankó kis meccs lehet, remélem, tényleg összejön. Uruguay kapott gól nélküli továbbjutása viszont számomra rohadt nagy meglepetés!

Csoportállásokat nézve nagy sansz van rá, h. minden dél-amerikai csapat továbbmegy a 16 közé és csak Chile nem csoportelsőként.

#271419 gentlemanus Előzmény: #271418

Meg kellett bűnhődniük a galloknak trianon örökérvényű büneiért.

Remélem a hitetlenek nem jutnak ki a vébére annyi ideig, amennyi ideje van elszakítva a magyar anyaföld Magyarországtól.

Au revoir coq gaulois!

#271417 banyaiz Előzmény: #271415

tartottam tőle nehogy magukkal rántsák mexikói testvéreket. :D

Chaby: érik a Mexikó Argentína 16 között, az nagy derbi lesz.

#271416 Chaby Előzmény: #271412

pont ezt akartam írni én is, de közben franciák lőttek egyet és okafogyottá vált